Groningen in Beeld
 

Groningen in Beeld
   Home | Foto's insturen | Copyright | Contact

Volg Groningen in Beeld op Twitter
RSS-feed van Groningen in Beeld  Alle plaatsen

 


  Alle gemeenten

 


  Direct naar een plaats

 


U kunt direct naar de foto's van een plaats gaan door hieronder een plaatsnaam te selecteren.  Zoeken in de foto's

 


U kunt naar een plaats zoeken door hieronder de naam of een deel van de naam (minimaal vier letters) in te voeren. Tegelijkertijd worden ook de tekst bij de foto's doorzocht.


Minimaal vier letters opgeven.

  Zoek een fotograaf

 


Vindt u de foto's van een van de fotografen opvallen, dan kunt u ook zoeken naar andere foto's van dezelfde fotograaf. Geef daarvoor de naam of een deel van de naam (minimaal vier letters) op.


Minimaal vier letters opgeven.

Wehe-Den Hoorn - Sint Bonifatiuskerk pastorie
Foto: © Hans Zant Stuur een bericht naar de fotograaf van deze foto  
Wehe-Den Hoorn - Sint Bonifatiuskerk pastorie Vergroot deze foto

De pastorie aan de Warfhuisterweg bij de R.K. Sint Bonifatiuskerk (1926-27) is een ontwerp van Joseph Th. J. Cuypers uit Roermond (vermoedelijk geassisteerd door zijn broer Pierre Cuypers jr.). De stijl vertoont kenmerken van de regionale Amsterdamse school architectuur. Het interieur is nog geheel in oorspronkelijke staat, met daarin Art Deco- stijlen. De pastorie is in 2006 volledig gerestaureerd en doet nu dienst als vergaderruimte.
De pastorie is een rijksmonument.
Geplaatst op 18-9-2012    Gemaakt op 9-9-2012


  Stuur bericht door    Permalink
    Reageren op deze foto via Facebook NIEUW

   Reageren op deze foto

 

  Groningen in Beeld: het project

 


De provincie Groningen heeft veel fraaie plekjes. RTV Noord brengt met deze fotocollectie (momenteel 9984 foto's) sinds begin 2005 de provincie in beeld voor iedereen die een gemeente, een stad, een dorp, een straat, een gebouw of een streek in onze provincie wil bekijken.
  Copyright

 


Alle foto's op de Groningen in Beeld-site zijn eigendom van -en vallen onder het copyright van- de vermelde fotografen. Hun rechten zijn beschermd conform de wettelijke bepalingen.

Het herpubliceren van deze foto's door derden is in geen enkel geval toegestaan, tenzij daarvoor door de fotograaf expliciet toestemming is verleend. Bij de recentere foto's ziet u een-icoontje achter de naam van de fotograaf staan. In dat geval kunt u via een e-mailformulier rechtstreeks contact opnemen met de fotograaf als u toestemming voor herpublicatie wilt vragen.

Om praktische redenen is het voor RTV Noord niet mogelijk om te bemiddelen tussen derden en de fotografen.

Groningen in Beeld is een subsite van RTV Noord. De copyrightbepalingen van RTV Noord zijn daarmee ook van toepassing op deze subsite.

[Klik hier voor de copyrighttekst van RTVNoord.nl -->]
  Meer foto's

 


Hieronder staan meer foto's van Wehe-Den Hoorn.Wehe-Den Hoorn - Mernaweg oude tramremiseWehe-Den Hoorn - Hoornstertil eetcafé terrasWehe-Den Hoorn - Mernaweg siloWehe-Den Hoorn - R.K. begraafplaatsWehe-Den Hoorn - R.K. Begraafplaatsalle foto's
  Meest recent

 


Meest recent in de gemeente De Marne.
Mernaweg oude tramremiseZeedijk met schapenWaddenzee kweldersKerkstraat met kerkBrugHoofdweg huizenNoord BromoBoerderij Bed & Breakfast©2015 RTV Noord | Copyright en disclaimer | Regels voor het reageren | Algemene spel- en actievoorwaarden