Onderzoeksraad publiceert definitief rapport gaswinning op 18 februari

RTV Noord/NOS

De Onderzoeksraad voor Veiligheid publiceert op woensdag 18 februari het definitieve rapport over de gaswinning in Groningen. Dit heeft de raad dinsdagmiddag laten weten.

Lees verder >>

Personeel BAT Niemeyer krijgt vier jaar lang geen loonsverhoging

Flickr/Henk-Jan van der Klis (Creative Commons)

De medewerkers van tabaksfabrikant BAT Niemeyer in Groningen gaan langer werken voor hetzelfde geld. Ze gaan van een 36-urige naar een 37-urige werkweek. Bovendien krijgen ze vier jaar lang geen loonsverhoging.

Lees verder >>

Strijd om de Tellerlikker in Sodom is nog lang niet gestreden

Wiebe Klijnstra / RTV Noord

Het Tellerlikkerbeeld in Winschoten moet terug op de plek waar het hoort, vindt stichting Oud Winschoten. En dat is niet ín de nieuwe Klinker, maar buiten, op het Oldambtplein.

Lees verder >>

Groningers demonstreren op het Malieveld

Mario Miskovic/RTV Noord

Break the system. Onder dat motto zijn dinsdag enkele tientallen actiegroepen uit het hele land bij elkaar op het Malieveld in Den Haag om te demonstreren voor een nieuw politiek systeem. Ook vanuit Groningen is een bus vol actievoerders naar de Hofstad getogen.

Lees verder >>

'Historische bekerstunt FC Groningen in een uniek jaar'

Bij supporters en spelers van FC Groningen leeft de gedachte dat er dit seizoen wat te halen valt in het bekertoernooi. De topclubs Ajax, PSV en Feyenoord zijn uitgeschakeld en de kleinere clubs zien kans om de 'Dennenappel' te winnen.

Lees verder >>