(Update) Brand verwoest loods autosloper Kiel-Windeweer

DG Fotografie

In Kiel-Windeweer is vrijdagavond een grote brand in een schuur van een autosloperij geweest. De korpsen van Hoogezand en Zuidlaren bestreden het vuur in het pand aan de Nieuwe Compagnie.

Lees verder >>

Man wordt aangehouden na overval snackbar

Niels de Kant / 112Groningen

Een man is vrijdagnacht in de omgeving van Stadskanaal aangehouden voor een poging tot overval op een snackbar in Ter Apel.

Lees verder >>

Wad en Zoo laat oog vallen op de Eemshaven

RTV Noord

De stichting Wad & Zoo wil een nieuw educatief attractiepark in de Eemshaven realiseren. De stichting werkt hierbij samen met rederij AG Ems, die een deel van haar terrein beschikbaar stelt voor het attractiepark. De stichting verwacht jaarlijks veertigduizend bezoekers te trekken.

Lees verder >>

Groningen doet mee aan Earth Hour

Nico Swart

De gemeente Groningen doet zaterdagavond mee aan de wereldwijde actie Earth Hour. Tijdens deze actie van het Wereld Natuur Fonds laten mensen zien dat ze de aarde belangrijk vinden door samen zestig minuten het licht uit te doen.

Lees verder >>

Mishottjen is t Schierste Grunneger Woord 2015

RTV Noord

Mishottjen is t Schierste Grunneger Woord 2015. Massoal kozen joe veur t typisch Grunneger woord veur mislukken. Komsoares van de Keuning Max van den Berg muik dat bekěnd bie TV Noord.

Lees verder >>