300 tijdelijke werknemers Wedeka mogen weer hopen

Archief RTV Noord

Er is hoop voor de 300 tijdelijke werknemers van werkvoorzieningsschap Wedeka. Het lijkt erop dat de sociale werkplaatsen de tijdelijke contracten toch kan omzetten in vaste contracten.

Lees verder >>

(Update) Oeps: Albert Heijn hangt Friese posters op in Groningen

Martin Drent/RTV Noord

Albert Heijn wil haar bezorgservice op een ietwat gevoelige manier aanprijzen in de Groninger binnenstad. De supermarktketen heeft op een aantal plekken de Friese posters opgehangen.

Lees verder >>

Ziekenhuis Dokkum sluit deze week

Omrop Frysl‚n

Ziekenhuis De Sionsberg in Dokkum gaat eind deze week dicht. De patiŽnten worden ondergebracht in de ziekenhuizen van Drachten en Leeuwarden. TraumapatiŽnten gaan naar het UMCG in Groningen. Met het ziekenhuis verdwijnen 250 banen.

Lees verder >>

Vier tips na landelijke tv-aandacht voor overval Platinalaan

Politie Groningen

De politie heeft dinsdagavond vier tips gekregen over de geweldaddige overval op 30 oktober in een flatwoning aan de Platinalaan in de stad. In het tv-programma Opsporing Verzocht werden foto's getoond van de twee verdachten.

Lees verder >>

Duitse thee moet centrum Appingedam vlot trekken

RTV Noord/Suzanne Stoppels

Hoe pak je winkelleegstand aan, los je het vergrijzingsprobleem op en krik je de verkoopcijfers van producten omhoog? De gemeente Appingedam weet er wel raad mee en bedacht het project 'De Upstal: Genie(Ŗ)t Regiona(a)l'.

Lees verder >>