Vermiste jongetjes Veendam zijn terecht (update)

Jos Schuurman/FPS

De twee jongetjes van zes die sinds vrijdagmiddag vijf uur werden vermist, zijn terecht. Dat meldde de politie even na half negen.

Lees verder >>

Zwarte vlag voor garnalenvissers

RTV Noord

Groningse en Friese garnalenvissers voeren vanaf vandaag een zwarte vlag, uit protest tegen de pulsvisserij. Bij pulsvisserij worden vissen voor een zwevend net opgeschrikt met kleine stroomstootjes, waardoor er in korte tijd meer tong en schol gevangen kan worden. Deze manier van vissen zou de zeebodem minder verstoren dan netten die over de bodem worden gesleept. Bovendien hebben de viskotters

Lees verder >>

Speciale psychologenpraktijk exclusief voor aardbevingstrauma's

Archief (Jeroen Berkenbosch)

Loppersum krijgt een psychologenpraktijk die zich volledig richt op mensen met zware psychische problemen door de aardbevingen. De praktijk is een initiatief van drie Groningse psychologen.

Lees verder >>

Jellema in beeld na afhaken Vlietstra

JK Beeld

Harold Jellema lijkt sneller dan verwacht terug te keren als coach van Nic./Alfa College. Drie maanden geleden werd het contract van de Friese trainer niet verlengd, maar nu zijn beoogde opvolger Mike Vlietstra is afgehaakt, komt Jellema zelf weer in beeld.

Lees verder >>

Vrijspraak voor veroorzaken dodelijk speedbootongeluk

Archief 112 Groningen/Marcel Klip

Een 48-jarige inwoner van Veendam is vrijgesproken van het veroorzaken van een dodelijk ongeluk op het Winschoterdiep in Scheemda.

Lees verder >>