Ook reizigers van en naar Schiermonnikoog zijn dupe van stakingen

Douwe de Haan/RTV Noord

Twee veerdiensten van Wagenborg Passagiersdiensten vallen woensdag uit. Het personeel voert actie voor een betere cao. De boot van 10.30 uur van Schiermonnikoog naar Lauwersoog valt uit.

Lees verder >>

Werknemers TSN Thuiszorg voeren actie

Jacqueline Nauta

'Het is altijd de kleine man of in dit geval de kleine vrouw die wordt gepakt.' Dat zegt een medewerkster van TSN Thuiszorg in Groningen. Zij is met haar collega's op weg naar een actiebijeenkomst in Amersfoort.

Lees verder >>

Groen licht voor megastal in Vlagtwedde

FPS/Jos Schuurman

De gemeente Vlagtwedde geeft een verklaring van geen bedenkingen af voor de bouw van een groot melkveebedrijf aan de Buiskoolweg in Vlagtwedde. De gemeenteraad gaat akkoord met elf tegen vijf stemmen.

Lees verder >>

Donar blijft in race om landstitel

Gerrie van der Boom/Foto Klick

De basketballers van Donar hebben dinsdagavond met 67-62 gewonnen van SPM Shoeters. De tegenstander uit Den Bosch kon in MartiniPlaza kampioen worden, maar daar staken de Groningers een stokje voor. De stand in de finale van de play-offs is nu 3-1 in het voordeel van Den Bosch.

Lees verder >>

Eierbalfreaks staan in de digitale rij voor Wedder wedstrijd

Facebook

Zo waren er 29 deelnemers en zo bijna drieduizend. Camping Wedderbergen wordt op Facebook plotsklaps overspoeld met aanmeldingen voor de Kampioenschappen Eierbal eten.

Lees verder >>