Vreeman wordt onderzoeksleider chroomverf

Jos Schuurman (FPS)

Vertrekkend burgemeester van Groningen Ruud Vreeman heeft een nieuwe klus om zijn tanden in te zetten. Hij wordt voorzitter van de commissie die het onderzoek naar het gebruik van kankerverwekkende verf in onder andere Ter Apel moet begeleiden.

Lees verder >>

Joop Gall verlaat FC Emmen na dit seizoen

JK Beeld

Trainer Joop Gall verlaat aan het einde van het seizoen FC Emmen. De oud-trainer van SC Veendam was de afgelopen drie seizoenen in dienst als hoofdtrainer van het eerste elftal van FC Emmen.

Lees verder >>

Straatmuzikant Moti stapt naar de rechter

Jos Schuurman / FPS

Moti Rymarczuk is misschien wel de bekendste straatmuzikant van Groningen. Zijn vaste plek is de hoek van de Vismarkt. Hoe sfeervol zijn zangkunsten ook lijken, het zorgt wel voor een conflict met de gemeente.

Lees verder >>

Brand door hennepkwekerij? Niet te bewijzen

Jos Schuurman/FPS

De brand die in juli 2012 zes woningen in de H.L. Wicherstraat in Groningen ernstig beschadigde, kwam niet door gerommel met de meterkast voor een hennepkwekerij. In ieder geval valt dat niet te bewijzen, oordeelde de rechter maandag.

Lees verder >>

Tafelhuis haalt ruim 18.000 euro binnen

Marcel Lameijer

Het alternatieve Glazen Huis in Winschoten heeft 18.888,64 euro binnengehaald. In het 'Tafelhuis' zaten de afgelopen vijf dagen drie dj's van lokale radiostations.

Lees verder >>