CSG Augustinus Groningen dicht na nieuwe vondst asbest

Google Street View

Het CSG Augustinus in Groningen heeft maandag besloten de rest van de week de deuren te sluiten nadat er opnieuw asbest in het schoolgebouw was gevonden.

Lees verder >>

Dode en gewonde bij ongeluk Zandberg

Patrick Huisman/Huisman Media

Op de A.G. Wildervanckstraat bij Zandberg, vlakbij Ter Apelkanaal, is maandagavond een voetganger overleden nadat diegene frontaal was geschept door een automobilist.

Lees verder >>

'In de oppositie is het ook goed zitten'

Mario Miskovic/RTV Noord

Voor het eerst sinds jaren sprak Geert van der Wal maandag in een raadvergadering niet namens het CDA. De voormalig fractievoorzitter van de christendemocraten in Oldambt beleefde in de Tramwerkplaats in Winschoten zijn vuurdoop als voorman van de Fractie Van der Wal. 'En die naam klinkt ook prima', zegt hij.

Lees verder >>

Ontwikkelaar Boogplein Winsum trekt zich terug

Jeroen Berkenbosch/RTV Noord

Doornbos Vastgoed stopt met het ontwikkelen van het Boogplein in Winsum. Er is wat betreft de ontwikkelaar te weinig vraag naar winkelruimte op die plek, dat meldt de gemeente.

Lees verder >>

Synergon boos over video dronken schoffelaar

Youtube

Synergon denkt erover aangifte te doen tegen een YouTube-gebruiker. Die persoon heeft een video online gezet waarin is te zien hoe een man in Oude Pekela bier drinkt, schijnbaar tijdens een werkstraf.

Lees verder >>