Derde uitnederlaag voor FC Groningen op rij

RTV Noord

FC Groningen heeft voor de derde keer op rij een uitwedstrijd in de Eredivisie verloren. Na een 3-0 en 1-0 nederlaag bij ADO en Cambuur was FC Utrecht zondag met 1-0 te sterk.

Lees verder >>

Verdubbeling N33 bij Zuidbroek afgerond

Rijkswaterstaat

Het verkeer tussen Zuidbroek en Assen kan vanaf maandagochtend 06:00 uur gebruik maken van de verdubbelde N33. Na anderhalf jaar werken is de vierbaansweg klaar voor gebruik.

Lees verder >>

Hollands Hoop in première in Groningen

Eric Poort/RTV Noord

Bij cultuurcentrum De Oosterpoort in Groningen was zondag de rode loper uitgerold voor de première van Hollands Hoop. Deze achtdelige televisieserie is grotendeels opgenomen in Overschild.

Lees verder >>

Slachtoffers ongeval Ebbingestraat afkomstig uit Stad

Arnoud Bodde/RTV Noord

De slachtoffers van het ongeval aan de Oude Ebbingestraat zondagochtend komen uit de stad Groningen. De bestuurder, die nagenoeg onmiddellijk na het ongeval overleed, was een 24-jarige Stadjer. Zijn passagier, die zwaargewond raakte, is 21 jaar oud.

Lees verder >>

'Groninger ondernemers weten te weinig van crowdfunding'

Flickr/Karlis Dambrans (Creative Commons)

Bedrijven in Groningen moeten meer doen met crowdfunding. Dat zegt de Branchevereniging Nederland Crowdfunding. Daarom start de vereniging komende woensdag een campagne om de nieuwe manier van financieren te promoten.

Lees verder >>