In Duitsland verongelukte piloot kwam uit Zevenhuizen

ajmexico Flickr / Creative Commons

De piloot van een zweefvliegtuig die zaterdag om het leven kwam in Duitsland is een 64-jarige man uit het Groningse Zevenhuizen. Dat meldt de voorzitter van Vliegclub Hoogeveen, waar de man lid van was.

Lees verder >>

Werkstraf voor jonge zedenverdachte (15) uit Winschoten

Katherine Kerry/Flickr (Creative Commons)

De vijftienjarige Winschoter die vijf minderjarige meisjes heeft misbruikt krijgt een werkstraf van 180 uur, waarvan 120 uur voorwaardelijk. Dat bepaalde de rechtbank maandag. De jongen krijgt een proeftijd van twee jaar.

Lees verder >>

Tornado bij Wedde

Nico Palar

Een spectaculair schouwspel zondagavond ten noordoosten van Wedde. Nico Palar en zijn vrienden zouden net aan de barbecue beginnen toen één van die vrienden Palar aanschoot. 'Moet je kijken, wat is dát?'

Lees verder >>

Arabieren melden zich opnieuw voor Chery

JK Beeld

Tjaronn Chery lijkt definitief een overgang naar Saoedi-Arabië te kunnen vergeten. Al Ahli heeft maandag opnieuw bij FC Groningen geïnformeerd, maar de Groninger club wil niet praten over een transfer van de middenvelder.

Lees verder >>

Noodweer in Nederland, ondertussen in Groningen...

RTV Noord

In het westen van Nederland is het maandag bar en boos geweest. Noodweer met plaatselijk meer dan 100 millimeter regen. Het leidde tot veel overlast. In Groningen was er echter bijna geen wolkje aan de lucht.

Lees verder >>


Slag om Noord