Provincie Groningen wil 2 miljard van NAM

Jos Schuurman/FPS

De provincie Groningen wil meer geld van de NAM om de effecten van de gaswinning en aardbevingen in onze provincie te compenseren. Het gaat om twee miljard euro.

Lees verder >>

Leerlingen CSG Augustinus maandag weer naar school

RTV Noord

De leerlingen van scholengemeenschap Augustinus uit Groningen kunnen maandag 'gewoon' naar school. Het Augustinus heeft genoeg schoolruimte gevonden om alle elfhonderd leerlingen kwijt te kunnen. Dat zegt directeur Nol Benders.

Lees verder >>

Video: Jongen ontroert publiek met stationspiano

Youtube

Je rent op je allerhardst om je trein te halen, maar vlak voordat je er bent klappen de deuren voor je neus dicht. Iedereen heeft het wel eens een keer meegemaakt.

Lees verder >>

Inhoudelijke behandeling zaak-DaniŽlla in januari

RTV Noord

De moeder en stiefvader van de twintigjarige gehandicapte DaniŽlla uit Groningen moeten op 19 januari voorkomen voor betrokkenheid bij de dood van de jonge vrouw. Dat werd vrijdag bekend tijdens de pro forma zitting. Voor de inhoudelijke behandeling zijn vijf dagen uitgetrokken.

Lees verder >>

Van de Looi verwijst Lindgren naar de bank

JK Beeld

Rasmus Lindgren zit zaterdagavond op de reservebank. De vice-aanvoerder van FC Groningen wordt door trainer Erwin van de Looi gepasseerd. De oefenmeester geeft de voorkeur aan Tom Hiariej.

Lees verder >>