Pyramide Finsterwolde sluit de deuren

Google Streetview

Hij komt elk jaar zo'n 20.000 euro tekort. René Veen, eigenaar van zalencentrum De Pyramide in Finsterwolde. En ziet geen andere mogelijkheid dan de deuren te sluiten en het pand te koop te zetten. Begin maart gaat de deur op slot.

Lees verder >>

'Onorthodoxe maatregelen om leegloop katholieke kerk tegen te gaan'

Er zijn onorthodoxe maatregelen nodig om de leegloop van de katholieke kerk te stoppen. Dat schrijft de Groningse bisschop Gerard de Korte in een brief aan zijn geloofsgenoten.

Lees verder >>

VVD Bedum hangt verkiezingsposters uit protest op de kop

RTV Noord

De VVD-fractie in Bedum is woest op haar collega's in Den Haag. Niet alleen omdat minister Kamp van Economische Zaken dit jaar 39,4 miljard kuub gas uit de Groninger bodem wil halen, vooral over de affaire rond de voormalige gaswoordvoerder René Leegte.

Lees verder >>

Nena beste Groningse speelfilm van 2014

RTV Noord

De grotendeels in Groningen opgenomen speelfilm Nena van regisseur Saskia Diesing is vrijdagavond uitgeroepen tot de beste Groninger speelfilm van 2014. Dat gebeurde tijdens een bijeenkomst in het Groninger Forum.

Lees verder >>

Hoesen niet, Antonia wel tegen Go Ahead Eagles

Archief RTV Noord

'Danny Hoesen is een groot vraagteken', zei trainer Erwin van de Looi vrijdag tijdens het wekelijkse perspraatje. Amper twee uur later, bij de afsluitende training, verlaat de spits na een kwartier hoofdschuddend het trainingsveld.

Lees verder >>