Stembus voor Alle 50 Goud is geopend

Voor de zestiende keer is maandag de stembus geopend voor Alle 50 Goud. In die lijst zijn de vijftig mooiste liedjes verzameld die gezongen zijn in het Nederlands, Gronings of een andere streektaal.
Je hebt zélf invloed hebt op de samenstelling van Alle 50 Goud. Geef online je vijf favoriete liedjes door die gezongen zijn in het Nederlands, Gronings of een andere streektaal.
Aan de hand van jouw persoonlijke Top 5 geeft het Muziekbureau van RTV Noord punten aan alle nummers waarop wordt gestemd. Na veel rekenwerk rolt uit al die duizenden lijstjes met favorieten uiteindelijk Alle 50 Goud.
Op het Muziekbureau van RTV Noord kijken we uit naar het moment dat de stembus dicht gaat: dan is duidelijk welk liedje op welk nummer in Alle 50 Goud staat.
Laat ons weten wat je vijf favoriete liedjes zijn. Op zondag 22 december om 23.59u sluit de stembus. Je hebt dus zo'n twee weken om je Top 5 op een rijtje te krijgen. Veel succes!
Stemmen doe je via www.alle50goud.nl.
Alle 50 Goud is te horen op dinsdag 31 december van 12.15 tot 18.00 uur op Radio Noord. Eric Bats en Karel Oosterhuis laten alle liedjes uit de lijst horen en ze spelen Alle 50 Goud-bingo waarmee leuke prijzen te winnen zijn.