Stormloop op verkiezing Alle 50 Goud: al bijna 13.000 stemmen

Alle 50 Goud is dit jaar populairder dan ooit. Nog een dikke week te gaan met de verkiezing van uw mooiste liedje in het Nederlands, Gronings of een andere streektaal. Maar nu is er al bijna 13.000 keer gestemd.
De muziekredactie van RTV Noord houdt nauwlettend in de gaten wat er gebeurt met de liedjes in de lijst. Door het grote aantal stemmen dat nu al is uitgebracht, staat de lijst bol van de veranderingen ten opzichte van vorig jaar.

Spanning in top drie

Als de stembus nu zou sluiten, telt de lijst liefst tien nieuwe binnenkomers, waarvan de hoogste in de top 10. Maar waar nieuwkomers zijn, zijn ook afvallers. Een aantal klassiekers dreigt door de nieuwe liedjes te verdwijnen. De grote vraag is natuurlijk: staat 'Het het nog nooit zo donker west' van Ede ook in het zeventiende jaar op nummer 1? We kunnen verklappen dat het tot nu toe heel spannend is in de top drie.

Stembus nog open

De stembus van Alle 50 Goud is open tot en met zaterdag 20 december, hij sluit om 18.00u aan het einde van Café Martini. Wilt u nog stemmen? Breng uw stem hier uit! Op Oudejaarsdag vanaf 12.00u is de uitzending van Alle 50 Goud op Radio Noord.