Sexy Anna uit Sappemeer in Boerinnenkalender 2016

© De Boerinnenkalender (bewerkt door RTV Noord)
In de veelbesproken Boerinnenkalender staat ook dit jaar weer een boerendochter uit provincie Groningen: de 19-jarige Anna Simonsz uit Sappemeer.
Plattelandsmeiden

De spraakmakende kalender wordt inmiddels voor de vijfde keer uitgegeven. Voor de twaalf beschikbare maanden meldden zich maar liefst 191 plattelandsmeiden aan. De inschrijvingen kwamen niet alleen uit Nederland, maar ook uit België.

Hotpants

Anna Simonsz uit Sappemeer neemt in een rood geblokt, hoog opgeknoopt bloesje de maand maart voor haar rekening. In zwarte hotpants kijkt ze verleidelijk in de camera met in haar hand een spuitende waterslang.

Mannenharten

In de Boerinnenkalender van 2015 was Groningen vertegenwoordigd met de maand december. Toen was het Annemieke de Jager uit Bierum die de mannenharten sneller deed slaan.

Lomp

De Boerinnenkalender is in agrarisch Nederland uitgegroeid tot de Pirelli-kalender voor de boeren. De boerinnen werken er echter graag aan mee, omdat ze zeggen af te willen rekenen met het stigmatiserende vooroordeel dat boerinnen lomp zouden zijn en geen schoonheid zouden uitstralen.

Uitgave

De sexy boerinnen en hun kalender worden op 16 oktober gepresenteerd.