K3-senior neemt afscheid van publiek in Groningen

Nooit meer staan ze gezamenlijk op het podium. Karen, Kristel en Josje namen zondag afscheid van het Nederlandse publiek. Dat deden ze met een optreden in MartiniPlaza in Groningen.
Bij dit laatste concert komen de fans uit het hele land. 'Ik ben stiekem ook fan', zegt een vader van twee jonge meiden uit Almere. 'Het is de uitstraling en de muziek natuurlijk.' Moeder weet hoe het echt zit. 'Die Karen vindt flirten wel leuk met de pappa's.'

Lutjegast

Tijdens het optreden wordt de nieuwe K3 voorgesteld aan het publiek. Een van de drie, Klaasje, is geboren in Lutjegast. Maar ze groeide op in Zuid-Holland. De andere leden van 'K3-junior' zijn de Belgische Marthe en Hanne.

Vers vlees

'Ik moet nog een beetje wennen aan de nieuwe', zegt een van de moeders die bij het concert is. Haar dochters dansen net zo lief mee met de nieuwe zangeressen. Een van de vaders in het publiek vindt de nieuwe bezetting geweldig: 'Het was tijd voor vers vlees in de kuip!'
De oude K3 stopt na zeventien jaar. In mei geven ze hun allerlaatste concert in Antwerpen. Dan is ook Kathleen erbij. Zij nam een paar jaar geleden al afscheid van de meidengroep.