Nieuw Gronings horecaconcept wil mensen verrassen

Twee studenten van de Rijksuniversiteit Groningen hebben een geheel nieuw horecaconcept ontwikkeld. DineOn heet het concept van Yolanda Hut en Harm Schievink.
Het is een concept waar je een verrassingsmenu kan reserveren. De initiatiefnemers gaan echter niet zelf koken, maar regelen een plek in een restaurant in de stad Groningen. Je weet van tevoren dus niet waar je eet en wat je eet.

Verrassing

'Wil je graag worden verrast en niet wéér bij hetzelfde restaurant terechtkomen om je vertrouwde saté te eten? Dan biedt DineOn de perfecte uitkomst', schrijft DineOn op Facebook.
De achterliggende gedachte is dat mensen vaak naar dezelfde restaurants gaan en daar vervolgens ook weer voor de vertrouwde gerechten kiezen.

Reserveren

Bij DineOn kun je elke dag tussen 17.00 en 21.00 uur dineren. Je moet wel zorgen dat je minstens twee dagen van tevoren reserveert zodat de uitbaters genoeg tijd hebben om een restaurant uit te zoeken.