Pakt Donar donderdag de landstitel?

© JKBeeld
Wordt Donar donderdag voor de vijfde keer kampioen van Nederland? Die vraag houdt de Groninger basketbalfans al een paar dagen bezig en de spanning begint te komen.
Om 20.00 uur beginnen Landstede Basketbal en Donar in Zwolle aan hun vijfde wedstrijd in de finale van de play-offs om de landstitel. Bij winst is Donar kampioen en kan de champagne worden ontkurkt.

Radio Noord

De sporthal in Zwolle is nagenoeg uitverkocht, maar u hoeft niets van het duel te missen. Op Radio Noord is de wedstrijd uitgebreid te volgen in een extra aflevering van Noord Sport. Karel-Jan Buurke en Theo Sikkema zijn de verslaggevers ter plaatse.
Verder wordt de wedstrijd van deskundig commentaar voorzien van voormalig Donar-coach Glenn Pinas. De presentatie is in handen van Oetse Eilander. De uitzending begint om 19.30 uur.

Livestream en -blog

Daarnaast is er op de website van RTV Noord een livestream met beelden vanuit Zwolle. Daarnaast wordt er een liveblog bijgehouden. De livestream is vanaf circa 19.55 uur te volgen via deze link.
RTV Noord had de wedstrijd ook graag rechtstreeks op tv willen uitzenden, maar de tv-rechten liggen bij een andere partij. Daardoor kan RTV Noord het duel niet live uitzenden.

Lees ook: