Hoofdklassedroom spat uiteen voor WVV

© Mario Miskovic/RTV Noord
WVV uit Winschoten blijft eersteklasser in het zondagamateurvoetbal. De ploeg van interim-trainer Marcel Kruize heeft de tweede nacompetitiewedstrijd tegen Tubantia met 2-1 verloren. Het beslissende doelpunt werd pas in de verlenging gemaakt.
De start van de Winschoters was nog wel goed. In de eerste helft kwam WVV op voorsprong door Bert Jan Haaijer. In het tweede bedrijf maakte Tubantia de gelijkmaker. Omdat de eerste wedstrijd ook in 1-1 was geëindigd, moest de verlenging de doorslag geven.

Slijtageslag

Deze verlenging werd een slijtageslag voor beide ploegen. Zowel Tubantia als WVV eindigde de wedstrijd met 10 spelers door twee rode kaarten. In de allerlaatste minuut kreeg WVV de beslissende 2-1 om de oren, waardoor de droom om te promoveren naar de Hoofdklasse uiteen spatte.
Tubantia gaat door en speelt zondag de volgende nacompetitiewedstrijd tegen ROHDA Raalte.