Afscheid in mineur voor Angelo Cijntje bij ACV

© RTV Drenthe
De allerlaatste wedstrijd van Angelo Cijntje bij de Asser Hoofdklasser ACV is uitgemond in een deceptie. De rechtsback verloor met zijn ploeg de beslissende nacompetitiewedstrijd tegen FC Rijnvogels met 3-1. En deze nederlaag is te groot, ondanks de 1-0 thuisoverwinning van vorige week
ACV begon nog wel goed in Katwijk. Uitgerekend Angelo Cijntje leek zijn afscheid extra glans te geven door ACV op voorsprong te zetten. Maar een oliedomme rode kaart van Yoran Popovic, volgend seizoen spelend in de A1 van FC Groningen, deed de kansen van ACV flink slinken. De Assenaren moesten nog ruim 70 minuten met een man minder verder.

Geen houden meer aan

Tot aan de rust ging dat prima. ACV hield stand en er leek niet veel aan de hand. Na de thee viel de 1-1 al in de 47e minuut en daarna was er geen houden meer aan. Een kwartier voor tijd kwam FC Rijnvogels op 2-1 en leken beide ploegen af te stevenen op een verlenging. Maar enkele minuten voor het einde maakte Tjon-A-Njoek voor FC Rijnvogels aan alle illusies een einde: 3-1.