88-jarige man zoekt Groningse vakantieliefde: 'Waar is Marijke?'

© Flickr/Illhom
De 88-jarige Chris Baerveldt uit Alblasserdam kwam helemaal ondersteboven thuis na zijn cruisevakantie naar Zwitserland. Tijdens die vakantie ontmoette hij 'Marijke', die hij niet meer uit zijn hoofd krijgt.
Om zijn vader te helpen is zoon Koos een zoektocht begonnen op
. De oproep is door het hele land gedeeld, maar 'Marijke' is nog niet gevonden. Waarschijnlijk komt ze uit Groningen.


De 88-jarige Bearveldt ging alleen op vakantie en ontmoette Marijke daar. Twee weken lang trokken ze samen op. Helaas hebben de twee geen gegevens uitgewisseld.

'Hij praat veel over haar'

'Mijn vader weet alleen dat de vrouw Marijke heet. Hij denkt zeker te weten dat ze uit Groningen komt en wil nog graag een keer met haar afspreken. Hij praat veel over haar', zegt zoon Koos (58).
Dat de twee geen gegevens hebben uitgewisseld is geen foutje geweest. 'Dat hebben ze bewust gedaan. Mijn vader is weduwnaar en zij zit in hetzelfde schuitje', vertelt zoon Koos.

Spijt

Om elkaars leven niet op de kop te zetten spraken de twee af om geen gegevens uit te wisselen. 'Ze wilden niet te persoonlijk te worden, maar daar heeft mijn vader nu spijt van.'
De vakantie vond eind juli plaats in Zwitserland via de Firma Feenstra. Weet je wie 'Marijke' is? Dan kun je contact opnemen met zoon Koos via koos.baerveldt@gmail.com.