Opnieuw forse nederlaag voor Oranje Nassau

© Erik Hogeboom/RTV Noord
Oranje Nassau heeft zaterdagmiddag in de hoofdklasse B de tweede nederlaag van het seizoen geleden. Op eigen veld werden de Groningers met 4-0 verslagen door CSV Apeldoorn. Vorige week was SDC Putten al met 4-1 te sterk voor ON.

Doelpuntloos

In de eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Dit resulteerde in enkele kansen voor beide doelen. Namens ON was Niels Stenekes twee keer dicht bij een treffer, maar hij wist het net niet te vinden. Zo stond het bij rust 0-0.

Verschil

Na een uur spelen kwamen de gasten op voorsprong toen Boeve raak kopte uit een vrije trap. Apeldoorn kon nu verder achterover leunen en op de counter spelen. Toen Krijns in de 65e minuut de tweede treffer maakte was het Groninger verzet gebroken. In de slotfase wisten de gasten de bal nog twee keer achter ON-doelman Alex van Stralendorff te prikken: 4-0.

Onderaan

Oranje Nassau kent een slechte start in de hoofdklasse. Na twee wedstrijden staat de ploeg van trainer Patrick Zwart onderaan met nul punten uit twee wedstrijden en een doelsaldo van één voor en acht tegen.