Spectaculaire zege Be Quick tegen Jong Achilles '29

Be Quick 1887 heeft zondagmiddag op de Esserberg in een enerverend duel met 3-2 gewonnen van Jong Achilles '29. De zege was extra knap omdat de Groningers met tien man terugkwamen van een 2-0 achterstand.
Uitzichtloos

Namens Be Quick kreeg Twan Nieboer vlak voor rust een rode kaart vanwege het hinderen van een doorgebroken speler. Toen uit de resulterende vrije trap de eerste treffer voor Achilles viel en de gasten vlak na de pauze de score verdubbelden leek het een uitzichtloze middag te worden voor de thuisploeg.

Opleving

Niets bleek minder waar omdat Daan Driever tussen de 50e en 55e minuut twee keer scoorde voor Be Quick en daarmee de 2-2 op het scorebord zette. Net toen het leek dat er geen winnaar meer zou komen was het Ahmed al Mahdi die in de blessuretijd ervoor zorgde dat de punten op de Esserberg bleven.

Koploper

Be Quick blijft door deze knappe zege ongeslagen koploper in de derde divisie zondag met negen punten uit drie wedstrijden.