Nijland: 'Verwacht niet dat er nog een dragende speler vertrekt'

© JKBeeld
Woensdagnacht om twaalf uur sluit de transfermarkt in Nederland. FC Groningen-directeur Hans Nijland verwacht een betrekkelijk rustige laatste transferdag.
'Van de dragende spelers verwacht ik dat er helemaal niemand meer weggaat', aldus Nijland tegenover RTV Noord. Toch was er de laatste weken wel degelijk interesse in bijvoorbeeld Simon Tibbling, maar ook in Danny Hoesen en Hedwiges Maduro. Heel concreet werd uiteindelijk een vertrek niet.

Niet-basisspelers

Een aantal spelers mag van FC Groningen uitkijken naar een andere club. Van deze groep 'niet-basisspelers' verwacht Nijland woensdag nog wel serieuze beweging voor een overgang. Het gaat dan om spelers als Jarchinio Antonia, Martijn van der Laan, Tom Hiariej en Abel Tamata. Wie van hen in de nadrukkelijke belangstelling staat en dus eventueel uit Groningen gaat vertrekken zullen we woensdag in de loop van de dag weten.
Omdat er geen dragende spelers meer dreigen te vertrekken sluit Nijland de komst van een nieuwe speler dan ook uit. FC Groningen is dus voor deze zomer uitgewinkeld.