Jong FC Groningen verslaat Harkemase Boys

FC Groningen -23 heeft zaterdagmiddag op eigen veld met 3-1 gewonnen van Harkemase Boys.
Openingstreffer

Op een zonovergoten sportpark Corpus den Hoorn zagen circa 600 toeschouwers hoe Groningen na 24 minuten spelen verdiend op voorsprong kwam door een treffer van Roland Baas. De thuisploeg heerste en gaf verdedigend, behoudens een schot van Uuldriks op de lat, weinig weg.

Verdubbeling

In de tweede helft was het spelbeeld ongewijzigd en verdubbelde Ajdin Hrustic twintig minuten voor tijd de score. Harkema kwam nog terug tot 2-1 door een kopbal van Uuldriks, maar het slotakkoord was voor invaller Robbert de Vos die na een mooie één-twee de 3-1 eindstand op het scorebord schoot.

Stand

Door deze zege klimt FC Groningen -23 naar de zesde plaats in de derde divisie zaterdag met tien punten uit zeven wedstrijden.