Jong FC Groningen geeft zege uit handen

© JK Beeld (Archief RTV Noord)
FC Groningen onder 23 heeft zaterdagmiddag met 3-3 gelijkgespeeld tegen Rijnsburgse Boys. In de laatste tien minuten gaf de FC een 3-0 voorsprong uit handen.
Droomstart

De ploeg van trainer Alfons Arts kende een bliksemstart in Rijnsburg en stond na tien minuten spelen al op een 2-0 voorsprong. Michael Breij en Gijs Jasper zorgen voor de doelpunten. Dit was tevens de ruststand.

Gespeeld

Toen opnieuw Michael Breij na een uur spelen de 3-0 maakte leek de wedstrijd gespeeld, ook toen het tien minuten voor tijd 3-1 werd. Het venijn zat hem echter in de staart. Verdediger Roland Baas verzoorzaakte in de 90e minuut een penalty, hij maakte hands, en werd met rood uit het veld gestuurd. De strafschop ging erin.

Slot

Tot overmaat van ramp voor de Groningers was het vervolgens Tjon-A-Njoek die in de slotseconde van de wedstrijd de gelijkmaker scoorde. Jong FC Groningen staat op de negende plaats in de derde divisie met elf punten uit acht wedstrijden.