Lees terug: Expeditie Grunnen rijdt met Johan 160 km/u

Het is zondag, het weekend zit er bijna op maar niet voor dat Expeditie Grunnen vandaag door de provincie heeft gereden. Vandaag gingen presentator Ronald Niemeijer, cameraman Ronald Pras en online redacteur Suzanne Stoppels op pad om toffe, bijzondere en aangrijpende verhalen op te pikken.
Wat kwamen we tegen?

De reis begon vandaag bij FC Groningen in stad en eindigde in Slochteren bij opa Jan die 71 jaar is geworden. Tussendoor stopte de bus ondermeer op het TT-circuit in Assen en in Vledderveen waar de Goddelijke Kanaries van v.v. Vledderveen voetbalden tegen het vriendenteam van Mark.

Compilatie op RTV Noord

Stem om 18.00 uur af op RTV Noord, want daar zie je alle hoogtepunten van vandaag. De uitzending wordt elk half uur herhaald. In deze uitzending zie je bovendien het belangrijkste nieuws uit Stad en Ommeland.
Wat is Expeditie Grunnen?
Onze expeditiebus rijdt elke week door de provincie, op zoek naar mooie verhalen. Facebook is ons navigatiesysteem: we gaan naar plekken waar mensen over praten. Weet je iets? Meld het dan via de Facebookpagina van Expeditie Grunnen en wie weet komt de bus naar jou toe!

Hier is de bus op dit moment

Wat beleven we allemaal?

Hieronder lees je alle avonturen van vandaag in het liveblog.