Donar boekt eerste zege in Europa

© JKBeeld
De basketballers van Donar hebben de eerste overwinning behaald in de Europe Cup. In het Belgische Hasselt werd Limburg United dinsdagavond met 97-90 verslagen.
Bij rust stond het nog 48-42 voor de thuisploeg. In het derde kwart liepen de Groningers uit naar een voorsprong van tien punten (62-72). In het laatste kwart wist Donar de voorsprong vast te houden.
Topscorer aan de kant van de Groningers was Lance Jeter met dertig punten. Drago Pasalic maakte er twintig.

Eerste winst

Donar verloor de eerste poulewedstrijd vorige week nog met 70-79 van het Franse BCM Gravelines, terwijl de Belgen in de eerste wedstrijd met 85-100 onderuit gingen tegen het Hongaarse Körmend.
Volgende week dinsdag speelt Donar in MartiniPlaza tegen Körmend. Tussendoor spelen de Groningers in de competitie op zaterdag thuis tegen ZZ Leiden.