Lees terug: de zaterdag van Expeditie Grunnen

Het is weer zaterdag! Dus tijd voor Expeditie Grunnen. Vandaag reden presentator Wiebe Klijnstra, cameraman Teade Jagersma en social media-redacteur Suzanne Stoppels door de provincie op zoek naar leuke, bijzondere en spannende verhalen.
Wat kwamen we tegen?

En die verhalen werden massaal naar ons gestuurd. De reis begon daarom vandaag in Stadskanaal waar het Nederlands Kampioenschap Marjorette werd gehouden. Via Stadskanaal gingen we door naar de WinterWelVaart in Appingedam. Onderweg stopten we onder meer bij het dierenasiel in Zuidwolde waar kat Joris na twee jaar werd herenigd met zijn baasjes.


Wat is Expeditie Grunnen?

Expeditie Grunnen is het weekendprogramma van RTV Noord. De bus gaat door de hele provincie, op zoek naar verhalen en bijzondere gebeurtenissen. We gaan naar plekken toe waar mensen over praten. Daarom speelt Facebook een belangrijke rol. Weet je iets? Meld het dan via de
van Expeditie Grunnen en wie weet komt de bus naar jou toe!
Compilatie op TV Noord
Om 18:00 uur is de samenvatting van de dag te zien op TV Noord, de herhaling is ieder half uur. In deze uitzending zie je bovendien het belangrijkste nieuws uit Stad en Ommeland.

Waar is de bus op dit moment?

Wat hebben we beleefd?