Jong FC Groningen verliest van koploper Lisse

© JK Beeld, Oussama Idrissi in actie
Jong FC Groningen heeft zaterdagmiddag de uitwedstrijd tegen koploper FC Lisse met 2-1 verloren.
Hoog tempo

In een wedstrijd met een hoog tempo had FC Groningen onder 23, met onder andere Oussama Idrissi en Alexander Sorloth in de basis, het betere van het spel. Na een kwartier spelen stuitte Ajdin Hrustic op Lisse-keeper van der Werff. Tegen de verhoudingen in kwam de thuisploeg in de 25e minuut op voorsprong door een doelpunt van Steven Olsthoorn.

Tegentreffer

Vlak na rust kreeg de ploeg van trainer Alfons Arts een tweede tegentreffer om de oren. Martin van Eeuwijk krulde de bal in de verre hoek achter doelman Stefan van der Lei. In de 65e minuut kwam Groningen terug in de wedstrijd door een goal van Glenn Bijl. De gasten zetten vervolgens alles op alles om de gelijkmaker te forceren, maar de verdediging van Lisse bleef met hangen en wurgen overeind.
Stand
Jong FC Groningen staat op de zevende plaats in de derde divisie met 23 punten uit zeventien wedstrijden.