RTV Noord tijdens de Kerstdagen

Tijdens de kerstdagen kan je bij RTV Noord kijken en luisteren naar allerlei speciale programma's.
Radio Noord

Op Radio Noord hoor je zaterdag 24, zondag 25 en maandag 26 december Kerst der Klassiekers. Eric Bats, Edwin Pasveer en Karel Oosterhuis draaien tussen 8.00 en 18.00 uur de mooiste kerst- en andere muziek, aangevraagd door luisteraars.

Kerstbus

Op zaterdag 24 december gaat Cunera van Selm voor TV Noord op pad met De Kerstbus. Al jarenlang een traditie op kerstavond en het wordt ook dit jaar een hartverwarmende uitzending. De Kerstbus begint om ongeveer 18.10 na Noord Vandaag en wordt ieder uur herhaald.

Eerste Kerstdag Ede Staal

Op Eerste Kerstdag zie je op TV Noord de documentaire: Ede Staal, Credo - Zien bestoan (2011). Met heel veel liedjes van Ede Staal en interviews met onder meer zijn vrouw en zonen. De documentaire begint na Noord Vandaag om ongeveer 18.10 en wordt de hele avond en nacht herhaald.

Tweede Kerstdag Noord Nederlands Orkest

Tweede Kerstdag zenden we op TV Noord een registratie uit van het openluchtconcert van het Noord Nederlands Orkest, afgelopen zomer in Beetsterzwaag. Het concert begint na Noord Vandaag om ongeveer 18.10 en wordt ieder uur herhaald.
We wensen je een fijne kerst met RTV Noord. En ook alvast een voorspoedig 2017!