Lees terug: de zondag van Expeditie Grunnen

Natuurlijk reed ook deze zondag de Expeditiebus weer door Groningen. Met aan boord: presentator Derk Bosscher, cameraman Ronald Pras en onliner Suzanne Stoppels. Maar zonder verhalen geen expeditie dus werd er weer gezocht naar mooie, bijzondere verhalen.
Op pad

Expeditie Grunnen startte in Groningen waar Derk zijn liefje naar de trein bracht. Ze werkt als kok op een boot en vertrok vanaf het Centraal Staton. De volgende stop in de expeditie was Veendam waar bekenden maar ook onbekenden herinneringen aan de pas overleden Henk Nienhuis ophaalden.

Compilatie op TV Noord

Via tweeduizend voetbalshirts, een bouwmarkt en 'schatgravers' reed het team door naar 140 dansmariekes in Ter Apel. Wat daar gebeurde? Dat zie je op TV Noord. Om 18:00 uur is de samenvatting van de dag te zien op TV Noord, de herhaling is ieder half uur. In deze uitzending zie je bovendien het belangrijkste nieuws uit Stad en Ommeland.

Wat is Expeditie Grunnen?

Het Expeditie-team rijdt in de bus naar de plekken waar mensen over praten. Kun je vandaag ergens sporten, ben je jarig of is er een mooi evenement bij jou in de buurt? Laat het ons dan weten via de Facebookpagina van Expeditie Grunnen en wie weet staan we straks bij jou voor de deur!

Waar is de bus op dit moment?

Wat beleefden we allemaal?