Lees terug: de zondag van Expeditie Grunnen

Het is zondag, het einde van het weekeind. Voordat je straks weer aan je werk moet kon je vandaag nog even mee met Expeditie Grunnen! Presentator Ronald Niemeijer, cameraman Teade Jagersma en onliner Suzanne Stoppels gingen de provincie in op zoek naar bijzondere gebeurtenissen.
Alaaf..

De expeditie begon met de uitnodiging van Gerben, het Expeditieteam mocht snel nog even voor de carnavalsoptocht in Kloosterburen, de wagen zien waar hij met vrienden en kenissen maanden aan had gewerkt.

..alaaf, alaaf!

Via Kloosterburen reed de bus naar Lauwersoog waar een handje vol vakantiegangers net terug kwam van een verblijf op Schiermonnikoog. Ex-verhuizer Wim in Oldehove had voor alle expeditieleden een lekker bakje koffie klaar. Tot slot eindigde de expeditie ook waar 'ie begon, in Kloosterburen bij de carnavalsoptocht.

Op TV Noord zie je wat we beleefd hebben

Wat we allemaal meemaken lees je hier in het onderstaande liveblog maar dat zie je ook op TV Noord. Om 18.00 uur is de samenvatting van de dag te zien op TV Noord, de herhaling is ieder half uur. In deze uitzending zie je bovendien het belangrijkste nieuws uit Stad en Ommeland.

Wat is Expeditie Grunnen?

Het Expeditie-team rijdt in de bus naar de plekken waar mensen over praten. Kun je vandaag ergens sporten, ben je jarig of is er een mooi evenement bij jou in de buurt? Laat het ons dan weten via de Facebookpagina van Expeditie Grunnen en wie weet staan we straks bij jou voor de deur!

Waar is de bus op dit moment?

Wat beleefden we allemaal?