Lees terug: de zaterdag van Expeditie Grunnen

Daar zijn we weer! Het is zaterdag en dat betekent: Expeditie Grunnen. Vandaag achter het stuur presentator Derk Bosscher, op de bijrijdersstoel cameraman Jan Sliep en achterin de bus social mediaredacteur Joyce Kranenborg. Doe jij vandaag iets leuks? Of heb je een bijzonder verhaal? Laat het ons weten via Facebook!

Samenvatting van zaterdag 18 maart

Het was weer een mooie zaterdag. We zijn de dag rustig begonnen op de markt. Daarna kwam er actie op de motorcrossbaan in Farmsum. Het seizoen voor de motorcrossers is sinds vandaag weer begonnen.
In Scheemda wordt druk gebouwd aan het Ommelander ziekenhuis. Het ziekenhuis is volgens de planning in januari 2018 af. Er moet nog wel wat aan gebeuren, want de stevels kunnen er nu nog bij aan.
In Appingedam hebben we een insectenhotel bewonderd bij Stadstuin de Eendracht.
Waterbasketbal, wij hadden er nog nooit van gehoord maar het team de Waterratten bestaat al 10 jaar.
Het is vandaag de Dag van de Grunneger toal. En dai proaten wie apmoal! Of nait?
Klimmen, rennen, kruipen niets is haar te gek. Samantha Zwart wil heel graag meedoen aan het tv-programma Expeditie Robinson. Wij zochten haar op.

Wat is Expeditie Grunnen?
Wij rijden in onze Expeditiebus naar de plekken waar mensen over praten. Sta jij bij je kinderen langs het sportveld, is er een mooi evenement bij jou in de buurt of heb je hulp nodig? Laat het ons dan weten via de Facebookpagina van Expeditie Grunnen en wie weet staan we bij jou voor de deur!

Compilatie op TV Noord
Benieuwd wat we verder allemaal gezien hebben? Om 18:00 uur is de samenvatting van de dag te zien op TV Noord, de herhaling is ieder half uur. In deze uitzending zie je bovendien het belangrijkste nieuws uit Stad en Ommeland.

Waar is de bus op dit moment?

Wat hebben we gedaan?