Vrijdag:
De sneeuw trekt weg naar het oosten. Het is glad. Geleidelijk komen vanuit het westen opklaringen en ruimte voor de zon. Het wordt 3 graden met een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind. In de avond buien met kans op sneeuw. Het is rond het vriespunt. Het is wederom glad.

Vooruitzichten:
Zaterdag zijn er een paar buien met kans op sneeuw, hagel en onweer. Maar er is ook zon. Het is mogelijk glad. Met een matige wind uit zuidwestelijke richting wordt het 3 of 4 graden. In de avond enkele sneeuwbuien en een graadje vorst en gladheid.

Zondag zijn er regenbuien. Mogelijk sneeuwt het. Met een matige tot krachtige noordwestenwind wordt het 5 graden. In de nacht 1 of 2 graden boven nul. Het is glad.

Maandag is er zon, maar er trekken ook een paar buien over met kans op natte sneeuw. Dit leidt tot gladheid. De westenwind is matig tot krachtig. Het wordt 5 graden. In de nacht 1 of 2 graden vorst.

Dinsdag is er minder wind, is er ruimte voor de zon en later wordt de kans op sneeuw weer groter. Het wordt 3 graden. In de nacht 1 tot 3 graden onder nul. Gladheid.

Woensdag en donderdag is de wind gedraaid naar het noorden tot noordoosten. Het komt tot een paar sneeuwbuitjes, er is zon en het wordt 2 graden. In de nachten 2 graden vorst. Gladheid.

De actuele temperatuur op 80 meter hoogte in de Martinitoren in Groningen is 1 C.

Laatst bijgewerkt om 06:47 uur, vrijdag 30 januari 2015


Laatste nieuws

Nieuws afgelopen 24 uur >>