Zaterdag:
Vooral in het noordoosten van de provincie een paar buien met kans op sneeuw, onweer, hagel en gladheid. Verder is het overwegend droog met regelmatig zon en een matige west tot zuidwesten wind. Het wordt 3 tot 5 graden. In de avond en nacht opklaringen bij 1 of 2 graden vorst.

Vooruitzichten:
Zondag is er meer bewolking en volgen regen- en sneeuwbuien met kans op gladheid. Met een matige tot krachtige west tot noordwestenwind wordt het 4 of 5 graden. In de nacht 0 of 1 graad en kans op gladheid.

Maandag is er zon, maar er trekken ook een paar buien over met kans op natte sneeuw en weer gladheid. De west tot noordwestenwind is matig tot krachtig. Het wordt 5 of 6 graden. In de nacht 0 of -1 graad. Dinsdag is er minder wind, is er ruimte voor de zon en komen nog een paar (winterse) buien over. Het wordt 3 of 4 graden. In de nacht 2 tot 3 graden onder nul en gladheid.

Woensdag, donderdag en vrijdag is de wind gedraaid naar het noorden tot noordoosten. Het is meest droog, er is zon en het wordt 1 tot 3 graden. In de nachten 3 of 4 graden vorst en gladheid.

De actuele temperatuur op 80 meter hoogte in de Martinitoren in Groningen is 4 °C.

Laatst bijgewerkt om 08:59 uur, zaterdag 31 januari 2015


Laatste nieuws

Nieuws afgelopen 24 uur >>