liveblog | 12 maart

112-nieuws dinsdag 12 maart: Automobilist tegen wegbewijzering N7 • Kop-staartbotsing Appingedam

In dit liveblog houden we je deze dinsdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven.
Laatst bijgewerkt: 12 maart, 22:25 uur
22:25

Auto over de kop in Marum

Op de Haasterree in Marum is dinsdagavond een auto over de kop geslagen en in een weiland tot stilstand gekomen. Volgens een persfotograaf raakte niemand gewond.
Hulpdiensten waren snel ter plaatse
Hulpdiensten waren snel ter plaatse © Venema Media
16:20

Auto rijdt tegen wegbewijzering N7, bestuurder aangehouden en flinke files

Op de N7 heeft een forse aanrijding plaatsgevonden in de richting van Hoogezand net voor knooppunt Euvelgunne. Bij het ongeval is een auto tegen een bewegwijzeringsbord gereden en op zijn kant beland. Er ontstaan lange files en twee rijstroken zijn afgesloten, een richting Hoogezand-Sappemeer en een richting Lewenborg.
De bestuurder is aangehouden.
Auto op zijn kant beland na botsing met wegbewijzering
Auto op zijn kant beland na botsing met wegbewijzering © Persbureau Meter
15:20

Politie-onderzoek binnenstad Groningen

Rond half 3 vanmiddag kreeg de politie een melding binnen van een ruzie tussen twee personen, waarbij is geschoten. Er is een verdachte aangehouden. Op de hoek van het Gedempte Kattendiep en de Kleine Peperstaat in de binnenstad in Groningen is de politie bezig met een onderzoek.
Lees hier meer.
Politie-onderzoek in de binnenstad Groningen, bij het Kattendiep en de Kleine Peperstraat
Politie-onderzoek in de binnenstad Groningen, bij het Kattendiep en de Kleine Peperstraat © 112Groningen.nl
15:20

Verkeer staat vast op Ring Zuid na ongeluk met auto en vrachtwagen

Op de Ring Zuid tussen knooppunt Euvelgunne en knooppunt Julianaplein zijn een auto en een vrachtwagen met elkaar in botsing gekomen. Er zijn geen gewonden gevallen. De rijstrook is afgesloten in de richting van Drachten. Weggebruikers van onder meer de N7 moeten rekening houden met vertraging.
De hulpdiensten nemen poolshoogte bij het ongeval op de N7
De hulpdiensten nemen poolshoogte bij het ongeval op de N7 © 112Groningen
14:50

Auto vat vlam aan de Friesestraatweg in Groningen

Aan de Friesestraatweg in stadswijk Reitdiepzone heeft een auto vlam gevat ter hoogte van de stadskerk. De auto is hierbij fors beschadigd geraakt. De brandweer heeft de brand geblust. Er zijn geen gewonden gevallen. De auto reed op de ring toen er rook onder de motorkap vandaan kwam.
De auto wordt geblust
De auto wordt geblust © 112Groningen.nl
14:48

Botsing tussen auto en fietser op de Houtweg in Farmsum

Op dinsdagmiddag heeft zich een verkeersongeval voorgedaan op de Houtweg in Farmsum, waarbij een fietsster gewond is geraakt na een botsing met een automobiliste. Het incident vond plaats ter hoogte van de rotonde tussen de Hogelandsterweg en de Houtweg. De fietsster merkte te laat op dat de automobiliste de rotonde verliet en de Houtweg opdraaide, waardoor een aanrijding onvermijdelijk was.
Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis. De politie heeft de fiets naar het politiebureau overgebracht. Als gevolg van het ongeval was de afslag naar de Houtweg enige tijd gestremd voor het verkeer.
De fiets ligt op de grond aan de Houtweg in Farmsum waar de ambulance ter plaatse is
De fiets ligt op de grond aan de Houtweg in Farmsum waar de ambulance ter plaatse is © ProNews