liveblog | 20 maart

112-nieuws woensdag 20 maart: Vrachtwagen met mest kantelt bij Middelstum • Straat in Winschoten afgesloten

In dit liveblog houden we je deze woensdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven.
Laatst bijgewerkt: 20 maart, 22:40 uur
22:40

Fietser en scooterbestuurder botsen in Stad

Op de rotonde van de Siersteenlaan met de Goudlaan in stadswijk Vinkhuizen zijn een fietser en scooterbestuurder betrokken geraakt bij een botsing. Het is niet bekend hoe het ongeval kon gebeuren. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse, de politie doet ter plaatse onderzoek naar het incident.
Politie en ambulance ter plaatse
Politie en ambulance ter plaatse © ProNews
20:00

140 bolletjes hardrugs gevonden bij Nieuwstad

De politie heeft bij de Kleine Haddingestraat en Nieuwstad in Groningen 140 bolletjes harddrugs gevonden. De verdachte is niet aangetroffen.
17:45

Botsing op N46 bij Euvelgunne

Op de N46 bij het knooppunt Euvelgunne zijn twee automobilisten betrokken geraakt bij een botsing. Door het ongeluk zijn twee van de vier rijstroken afgesloten. Hulpdiensten zijn ter plaatse. Het is niet bekend, hoe de betrokkenen eraan toe zijn.
Twee rijstroken zijn afgesloten
Twee rijstroken zijn afgesloten © 112Groningen
17:00

Woningen in Winschoten preventief ontruimd vanwege gaslucht

De brandweer heeft een aantal woningen aan de Abel Tasmanstraat in Winschoten preventief ontruimd omdat er gas werd geroken. De straat is afgezet en Enexis kwam ter plaatse. Volgens een woordvoerder van Enexis is er geen lek aangetroffen. De straat is inmiddels weer vrij.
De straat was enige tijd afgezet
De straat was enige tijd afgezet © Noordernieuws
14:50

Trekker in de sloot bij Zuidhorn

In de buurt van Zuidhorn is een trekker in de sloot beland. Dat gebeurde lans de Hogeweg. Het is niet bekend waarom de trekker in de sloot terecht kwam of hoe het met de bestuurder gaat.
De politie is ter plaatse
De politie is ter plaatse © Persbureau Meter
14:55

Persoon aangehouden na poging overval in Winschoten

De politie heeft iemand aangehouden die heeft geprobeerd een winkel in de Langestraat in Winschoten te overvallen. Lees hier meer.
Politie bij de winkel aan de Langestraat in Winschoten
Politie bij de winkel aan de Langestraat in Winschoten © Noordernieuws