liveblog | 22 maart

112-nieuws vrijdag 22 maart: Bloempotten op de weg zorgen voor file • Busje zit klem onder viaduct

In dit liveblog houden we je deze vrijdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven.
Laatst bijgewerkt: 22 maart, 20:05 uur
20:05

Steekpartij in Ter Apel

In Ter Apel is er bij het asielzoekerscentrum een steekpartij geweest, waarbij één iemand ernstig gewond raakte. Deze persoon is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft één iemand aangehouden en doet verder onderzoek.
De hulpdiensten ter plaatse in Ter Apel
De hulpdiensten ter plaatse in Ter Apel © Persbureau Meter
17:00

Bloempotten op de A7

De A7 bij Groningen, in de richting van Heerenveen, is bezaaid met bloempotten. Er is een file ontstaan, meldt Rijkswaterstaat.
De A7 is bezaaid met bloempotten
De A7 is bezaaid met bloempotten © Rijkswaterstaat Verkeersinformatie
16:55

Man met gestolen fiets aangehouden

De politie heeft een 42-jarige man aangehouden die op een gestolen fiets reed. De fiets is in beslag genomen en de man wordt verhoord.
16:10

Overtredingen in garagebedrijven Stadskanaal

De politie heeft woensdag een controle gehouden bij garagebedrijven in Stadskanaal. Er werden 'vermoedelijke misstanden' aangetroffen. Waar het precies over gaat maakt de gemeente niet bekend.
In een van de bedrijven werkte iemand die een uitkering had. De RDW ontdekte dat er in twee bedrijven overtredingen plaatsvonden.
Het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV) en de RDW doen onderzoek. Mogelijk worden er twee bedrijven onder verscherpt toezicht geplaatst.
De gemeente Stadskanaal roept op om altijd contact op te nemen met de politie bij vermoedens van crimineel gedrag. 'Een onderbuikgevoel is vaak terecht, meld dus ook bij twijfel.'
15:45

Politie houdt grote 'drugsactie' in Stad

De politie heeft gisteravond een actie gehouden in Stad om (online) drugsdealers op te pakken. Daarbij zijn zeven personen aangehouden en vijf woningen doorzocht. Hierbij zijn veel drugs in beslag genomen. Lees hier verder,
11:45

Busje klem onder viaduct in Stad

Een busje heeft zich klemgereden onder het viaduct van de Pop Dijkemaweg in Groningen. De bus raakte flink beschadigd en ook het beton van het viaduct liep krassen op. Een berger heeft het voertuig weggesleept.
Een busje heeft zich klemgereden onder het viaduct
Een busje heeft zich klemgereden onder het viaduct © 112 Groningen