liveblog | 26 maart

112-nieuws dinsdag 26 maart: Botsing tussen personenauto en vrachtwagen op A7 • Aanrijding op N355

In dit liveblog houden we je deze dinsdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven.
Laatst bijgewerkt: 26 maart, 21:45 uur
21:45

Aanrijding op N355 bij Friesestraatweg

Op de N355 bij de Friesestraatweg in Stad heeft dinsdagavond een aanrijding plaatsgevonden. Volgens een 112-fotograaf ter plaatse is de bestuurder van het voertuig aangehouden door de politie.
Flinke schade aan het voertuig op de N355
Flinke schade aan het voertuig op de N355 © Persbureau Meter
21:15

Botsing van personenauto met vrachtwagen

Op de A7 bij Groningen tussen Hoogkerk en afrit Groningen-West heeft dinsdagavond rond half negen een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een vrachtwagen. Volgens een 112-fotograaf ter plekke is geen van de inzittenden gewond geraakt.
Botsing op de A7
Botsing op de A7 © Ruben Huisman / Persbureau Meter
21:00

Auto in sloot beland in Holwierde

Aan de Hoofdweg in Holwierde is dinsdagavond een auto in de sloot beland. De auto schoot vermoedelijk uit de bocht. De inzittenden zijn uit het voertuig en niet gewond, meldt een 112-fotograaf ter plaatse. De auto moet worden afgesleept.
De inzittenden waren ongedeerd
De inzittenden waren ongedeerd © Gijs Bouman
20:00

Snelheidsduivel aangehouden zonder rijbewijs

Een 39-jarige man uit Rolde is eerder op dinsdag in het Westerkwartier op de N983 door een motoragent aangehouden vanwege zijn snelheid. De bestuurder haalde meerdere auto's tegelijk in en reed volgens de meting na correctie 37 kilometer per uur te hard.
Bij aanhouding bleek dat het rijbewijs van de man op 10 januari dit jaar al was ingenomen, ook toen vanwege een forse snelheidsovertreding. De snelheidsduivel is meegenomen naar het bureau voor een verklaring.
16:20

Auto tegen boom bij Roden

Op de J.P. Santeeweg (N372) in de buurt van Roden is een auto tegen een boom gereden. De auto raakte daarbij flink beschadigd. Een van de voorwielen is afgebroken en ligt in het gras.
Volgens een fotograaf wordt de chauffeur naar het ziekenhuis gebracht.
Hulpdiensten op de N372
Hulpdiensten op de N372 © Persbureau Meter
14:45

Treinverkeer hervat tussen Veendam en Groningen

Het treinverkeer tussen Groningen en Veendam is weer hervat. Eerder vandaag zorgde een stroomstoring voor problemen. Er reden geen treinen tussen Zuidbroek en Groningen Europapark. Vanaf 18.30 uur is de reguliere dienstregeling hervat.
Geen treinen tussen Veendam en Stad
Geen treinen tussen Veendam en Stad © Stefan Bleeker/RTV Noord