liveblog | 27 maart

112-nieuws woensdag 27 maart: Auto op de kop op A7 bij Beerta • Nachtelijke autobrand A7

In dit liveblog houden we je deze woensdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven.
Laatst bijgewerkt: 27 maart, 21:55 uur
21:55

Auto op de kop op A7

Op de A7 is een auto over de kop geslagen. Dat gebeurde ter hoogte van Beerta, in de richting van Duitsland. Volgens een aanwezige persfotograaf kwam de auto, met meerdere inzittenden, eerst tegen de vangrail aan. Daarna kwam de auto midden op de A7 tot stilstand.
Door het ongeluk zijn beide rijbanen afgesloten, het verkeer moet over de vluchtstrook. Ook aan de andere kant, richting Winschoten, wordt de weg deels afgesloten. Dat is omdat de weg ook daar bezaaid ligt met puin.
Over de toestand van de inzittenden is niets bekend.
De auto ligt op de kop op de A7
De auto ligt op de kop op de A7 © Noordernieuws
19:20

Politie deelt foto verdachten van mishandeling en beroving

De politie heeft op Instagram een foto gedeeld van de verdachten die op 5 januari een groep minderjarigen zouden hebben mishandeld en beroofd in Groningen. De gezichten van de verdachten zijn nu nog geblurd, als het niets oplevert zullen de beelden ook ongeblurd gedeeld worden.
Meer informatie over het incident lees je hier.
17:40

Scooterrijder en automobilist botsen in Winschoten

Op de Vissersdijk in Winschoten zijn een scooterrijder en automobilist betrokken geraakt bij een botsing. Het is niet bekend hoe het ongeluk kon gebeuren. Zowel politie als ambulance kwamen ter plaatse.
De ambulance ter plaatse
De ambulance ter plaatse © Noordernieuws
13:35

Man (40) veroorzaakte onder invloed ongeval

De automobilist die dinsdagavond werd aangehouden na een eenzijdig ongeval op de Friesestraatweg (N355) bij de stad Groningen, is een 40-jarige man uit de stad.
Hij raakte rond 21.30 uur in een bocht van de weg een verkeersbord. De man bleek onder invloed van alcohol. De politie heeft zijn rijbewijs ingevorderd.
De bestuurder is weer vrijgelaten zegt een woordvoerder van de politie, maar blijft wel verdachte.
Flinke schade aan het voertuig op de N355
Flinke schade aan het voertuig op de N355 © Persbureau Meter
12:05

Damster met rijontzegging negeert stopteken en wordt aangehouden

Een 24-jarige man uit Appingedam is op de Abel Eppensstraat in zijn woonplaats aangehouden, na een achtervolging door de politie. Agenten zagen hem rond 09.30 uur rijden op de N360 en gaven hem een stopteken, omdat hij eerder al een rijontzegging had gekregen. De man negeerde het stopteken en sloeg op de vlucht.
De Damster zit vast en wordt verhoord.
De wagen van de man (24) uit Appingedam die op de vlucht sloeg wordt afgevoerd
De wagen van de man (24) uit Appingedam die op de vlucht sloeg wordt afgevoerd © Noordernieuws
07:10

Nachtelijke autobrand langs de A7

Langs snelweg A7 is ter hoogte van Midwolde een auto door brand verwoest. Dat gebeurde rond 01.30 uur in de nacht. De brandweer heeft de brand geblust, maar kon niet voorkomen dat de wagen volledig in vlammen opging. Het wrak is door een berger afgevoerd.
De uitgebrande auto langs de A7
De uitgebrande auto langs de A7 © Persbureau Meter