liveblog | 1 april

112-nieuws maandag 1 april: Inbreker op heterdaad betrapt in Groningen • Eenzijdig ongeval scooterrijder

In dit liveblog houden we je deze tweede paasdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven.
Laatst bijgewerkt: 1 april, 20:24 uur
20:24

Inbreker op heterdaad betrapt in Groningen

In de nacht van zaterdag op zondag is een 23 jarige man uit Groningen op heterdaad aangehouden door de politie. Hij had een inbraak gepleegd bij een onderneming in de Steentilstraat in Stad. Mede dankzij getuigen is de verdachte honderd meter van het pand aangehouden met buit in de kleding. Hij heeft bekend.
16:08

Eenzijdig ongeval scooterrijder in Groningen

Op de Rijksweg in Groningen heeft in maandagmiddag een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Een scooterrijder is hierbij gewond geraakt. Het slachtoffer is behandeld in de ambulance. Het fietspad is tijdelijk afgesloten.
Hulpdiensten op de plaats van het ongeval
Hulpdiensten op de plaats van het ongeval © 112Groningen
09:55

Auto belandt op zijkant in Delfzijl

Op de Rijksweg in Delfzijl is maandagochtend een auto op de zijkant terechtgekomen vlak naast het Damsterdiep. Dat gebeurde na een ongeluk, waar geen andere weggebruikers bij betrokken waren. Nadat de bestuurder de macht over het stuur verloor, kwam de auto in de berm terecht, waar het voertuig tegen een steiger tot stilstand kwam. Er raakte niemand gewond.
De auto kwam net niet in het Damsterdiep terecht
De auto kwam net niet in het Damsterdiep terecht © Noordernieuws