App voor Android & iOS 

Altijd op de hoogte van het laatste Groningse nieuws. Dat kan met de gratis app van RTV Noord. Met nieuws, video, audio en livestreams hoeft u niets meer te missen, waar u ook bent. De app van RTV Noord is beschikbaar op voor iOS (iPhone, iPad en Apple Watch) en in Google play (Android devices als Samsung, LG, HTC etc.).

        


Voor Android en iOS

De RTV Noord app geeft direct toegang tot de meest actuele regionale nieuws- en sportberichten. Natuurlijk, zoals u van ons gewend bent, aangevuld met veel informatie zoals de locatie van het nieuws op Google Maps, foto's en audio en video.

Alerts en pushnotificaties
Een belangrijke functie hebben onze nieuwsalerts die u krijgt bij belangrijk nieuws. U krijgt dan direct een melding van RTV Noord te zien met een link naar het laatste nieuws. Natuurlijk kunt u deze dienst ook uitzetten. 

Delen met vrienden
Wanneer u een artikel interessant vindt en graag wilt delen met uw vrienden dan kan dat makkelijk en snel delen via bijvoorbeeld Facebook en Twitter. Natuurlijk ontbreekt het Groningse weerbericht niet in de app. 

Live Radio en TV
Met onze app kunt u ook overal luisteren naar Radio Noord en ook TV Noord is overal te bekijken (Sommige Android-toestellen ondersteunen deze service niet). Daarnaast zijn de tv- en radiogids van RTV Noord toegankelijk en kunt u teletekst raadplegen. 

Nieuwstip
Heeft u zelf nieuws? Dit kunt u in onze app direct naar de redactie sturen met de ingebouwde Nieuwstip. U kunt wanneer u dat wilt direct een foto/video of uw exacte locatie met behulp van GPS meesturen. 

Gratis updates
RTV Noord blijft haar app steeds verder ontwikkelen. Wanneer er een nieuwe versie van onze app te downloaden is dan kunt u dat gratis en direct vanaf uw telefoon of tablet doen. Uw instellingen blijven dan bewaard en u kunt direct gebruik maken van de nieuwe mogelijkheden van de app. Houd daarom de App Store of Google Play in de gaten voor de laatste versie.

Windows
RTV Noord heeft geen app voor Windows Phone. We adviseren u om onze website te gebruiken en deze vast te maken aan het startscherm. Meer informatie vindt u in onderstaand artikel:

Website RTV Noord ook geschikt voor Windows Phone