Download de RTV Noord app voor iPhone en Android

Het snelst op de hoogte van het laatste nieuws uit Groningen? Dat kan door de gratis RTV Noord-app te downloaden voor Android smartphones en tablets, de iPhone en iPad.

Onze app is de beste mogelijkheid om het nieuws uit Groningen te volgen in de palm van je hand. Met nieuws, livestreams van radio en tv, achtergronden en opinie. En natuurlijk met pushberichten waarmee je direct op de hoogte bent van het belangrijkste nieuws.

De RTV Noord-app downloaden? Dit kan je verwachten, behalve het laatste nieuws:

Pushberichten van het belangrijkste nieuws
Een grote brand? Een voelbare aardbeving? Belangrijke beslissingen vanuit of over Groningen? Je bent meteen op de hoogte dankzij de pushberichten van de RTV Noord-app. Geef de app toestemming om berichten te mogen versturen, en je mist nooit meer het belangrijkste nieuws.

Pushberichten zijn alleen beschikbaar in de app. Een goede reden om de applicatie te gebruiken in plaats van de (mobiele) website.

Live radio, tv, evenementen en sportwedstrijden
Behalve het laatste nieuws, open je in de app met één tik livestreams van Radio Noord en TV Noord. Volg ook livestreams en liveblogs van belangrijke gebeurtenissen, evenementen als de 4Mijl en sportwedstrijden van bijvoorbeeld Donar.

Uniek: de bevingmelder Alleen met de app van RTV Noord geef je meteen een gevoelde aardbeving door op jouw locatie. Zo help je andere lezers en de omroep zelf in kaart te brengen waar een aardbeving plaatsvond. Krijgen we een groot aantal meldingen? Dan gaan we meteen aan de slag met berichtgeving. (Om deze functie goed te laten werken, hebben we toestemming voor je locatie nodig.)

Het weer en verkeer van Groningen
Files en werkzaamheden op de weg, en het weer in Groningen direct met één tik bovenin de app.

Tip de redactie
Direct naast het weer en verkeer kan je de redactie tippen over nieuws, telefonisch of via een formulier. Geef een onderwerp en omschrijving aan, voeg eventueel een foto of video toe en je tip komt direct binnen bij de redactie.

Dit en meer vind je in onze gratis app. Download de RTV Noord-app hier: