Alles over Rondje Noord op rondjenoord.nl

Rondje Noord heeft ook haar eigen website. Op www.rondjenoord.nl vind je alle informatie over Rondje Noord 2010! De site is nu al gevuld met leuke kijkjes achter de schermen. Want voorafgaand aan Rondje Noord moet er nog genoeg gebeuren.
Zo is het resultaat van de fotoshoot al te bekijken en kun je zien hoe het er aan toe ging bij het maken van de promo's. In de loop naar 2 augustus zal er nog veel meer verschijnen.
Tijdens Rondje Noord (van 2 t/m 20 augustus) staat de site elke dag bomvol met nieuwe informatie. Zo worden er veel foto's gemaakt, zijn er kleine updates te lezen en kun je live meekijken met de webcams. In het dagboek is alles nogmaals terug te kijken en natuurlijk is ook de uitzending op TV terug te kijken.
Maar dat is niet alles. Op de website kun je ook je mening geven over alle artiesten die meedoen met Noord Sterren, meestemmen op de uiteindelijke winnaar en meedoen met het Schatzoeken-spel.
Kortom: Er is ontzettend veel te doen op www.rondjenoord.nl. Ga nu alvast een kijkje nemen, want er staat al veel voorpret online!