Schoonmaakbedrijf Effektief Groep gaat ook catering doen

© Effectief Groep
Schoonmaakbedrijf Effektief Groep uit Groningen breidt het takenpakket uit met catering. Per 1 oktober wordt het Twentse cateringbedrijf Tweetal overgenomen.
Het bedrijf is gespecialiseerd in events en belevingsconcepten en onderscheidt zich door honderd procent gezonde voeding aan te bieden. Effektief Groep is al jaren een groeiend bedrijf. Met deze overname gaat het bedrijf door de omzetgrens van 30 miljoen euro heen.

Serieuze speler

Met de overname geeft Effektief Groep invulling aan het feit dat het bedrijf zich als serieuze speler wil positioneren in de bedrijfstak van facilitaire dienstverlening.

Hospitality en beleving

Dankzij de overname kan Effektief Groep relevant en innovatief blijven voor huidige en nieuwe klantgroepen en voorop lopen in facilitaire conceptontwikkeling Volgens algemeen directeur Erwin de Jong van Effektief Groep ligt de bedrijfstak dichtbij de segementen waar ze groot in zijn en waar hospitality en beleving zeer relevant zijn.

Op zoek naar kandidaat

Effektief Groep was al een tijdje opzoek naar een geschikte overnamekandidaat om hun positie binnen de horeca en catering te verstevigen laat De Jong weten. ´Effektief Groep is een gevestigde naam in eventschoonmaak en bedient klanten als Ziggo Dome en koninklijk theater Carré. Wij zijn zeer content dat we een partij hebben gevonden met kennis, ervaring en een uitgesproken visie op voeding en beleving. Tweetal sluit qua volume en werkgebied uitstekend aan bij Effektief Groep.´

Waarborg werkgelegenheid

Tweetal catering blijft gevestigd in Almelo en de werkgelegenheid van de bijna driehonderd medewerkers blijft gewaarborgd.