Henk: "Oké, ik geef toe dat het al heel laat was, of vroeg in de ochtend eerlijk gezegd. Maar het was zo gezellig in de Troubadour, niemand uit ons groepje was al naar huis gegaan. We namen nog een afzakkertje met z'n allen. Allemaal hetzelfde drankje, dat deden we altijd. Net toen we naar onze jassen liepen, werd het nummer "Wake me up before you go go" ingestart. Ik had die plaat geeneens thuis, ik had niet zoveel met Wham. Maar ja, ik weet niet meer waarom, het was hét nummer van ons groepje. Als één man renden we de dansvloer op. Een beetje te snel kennelijk, want ik gleed bijna uit en botste best wel hard tegen een meisje op. Gelukkig werd ze niet boos, ze moest zelfs lachen om mijn onhandigheid.
Volgend jaar juni zijn we 15 jaar getrouwd."

Jouw verhaal

Heb jij net als Henk ook iets bijzonders meegemaakt in de Groningse horeca? De Groningse ondernemer/presentator Gerlof Bos is reuze benieuwd naar deze verhalen. Over een avond in de discotheek die je nooit meer zal vergeten, of over een hecht vriendenclubje in een stamkroeg. Oftewel belevenissen in de horeca van Groningen. In Stad en Ommeland.

Lijkt het je leuk om eens met Gerlof op pad te gaan en je mooie ervaringen te delen? Meld je dan hier aan: gerlof@rtvnoord.nl.