Voor een nieuwe marketingcampagne van RTV Noord zijn wij op zoek naar een aantal figuranten. De figuranten spelen een rol in een korte video die te zien zal zijn op TV Noord, de website en op Social Media zoals Facebook. Het gaat om een opname van ongeveer 2 seconden, dit shot wordt gebruikt in een commercial van zo'n 25 seconden. De beelden worden in 2019 gebruikt ter promotie van RTV Noord.

Wensenlijstje

Bij voorkeur zoeken we mensen die in het onderstaande profiel passen. Wil je wel graag meewerken, maar pas je niet (helemaal) in onderstaand profiel? Niet getreurd je kan je gewoon opgeven. Er is helaas geen vergoeding beschikbaar, maar we maken je zeker blij met een leuke goodiebag!

  • Je woont in de provincie Groningen
  • Je bent tussen de 30 en 80 jaar oud
  • Je volgt ons weleens/regelmatig via radio, TV of online
  • Je bent beschikbaar op donderdag 21 maart 2019 (exacte tijden worden dinsdag 19 maart bekend)

Heb je zin om mee te doen? Leuk! Mail vóór 19 maart 2019 je naam, e-mailadres en telefoonnummer, met recente een foto van jezelf naar Wendy Oude Veldhuis via woudeveldhuis@rtvnoord.nl. Aanmelden via What's app mag ook, stuur je gegevens met foto dan naar 0654762951. Op dinsdag 19 maart maken we een selectie en hoor je meer van ons.

Wil je meer informatie? Ook dan mag je mailen, of bellen met 050-3186655. We zien je aanmelding graag tegemoet!