Voor een nieuwe marketingcampagne van RTV Noord zijn wij op zoek naar een aantal figuranten. De figuranten spelen een rol in een korte video die te zien zal zijn op TV Noord, de website en op Social Media zoals Facebook en Instagram. Het gaat om een scene van ongeveer 2 tot 5 seconden, dit shot wordt gebruikt in de commercial. De beelden worden gebruikt ter promotie van RTV Noord.

Wensenlijstje

Bij voorkeur zoeken we mensen die in het onderstaande profiel passen. Wil je wel graag meewerken, maar pas je niet (helemaal) in onderstaand profiel? Niet getreurd je kan je gewoon opgeven. Uit ervaring blijkt dat we weleens uitzonderingen maken. Er is helaas geen vergoeding beschikbaar, maar we maken je zeker blij met een leuke goodiebag en jouw moment of fame!

  • Je woont in de provincie Groningen
  • We zoeken 2 mensen tussen de 29 en 32 jaar
  • We zoeken 4 mensen tussen de 40 en 45 jaar
  • We zoeken 4 mensen tussen de 65 en 70 jaar
  • Je bent beschikbaar op dinsdag 15 oktober 2019 (exacte tijden worden 8 oktober bekend)

Heb je zin om mee te doen? Leuk! Mail vóór donderdag 3 oktober 2019 je naam, e-mailadres en telefoonnummer, met recente een foto van jezelf naar Wendy Oude Veldhuis via woudeveldhuis@rtvnoord.nl. Op donderdagmiddag 3 oktober maken we een selectie en hoor je meer van ons.

Wil je meer informatie? Ook dan mag je mailen, of bellen met 050-3186655. We zien je aanmelding graag tegemoet!