Het verhaal van: Henk Noordhuis

In 2004 was ik pastoraal werker van de VBG in Groningen. De gemeente groeide sterk en er kwamen steeds meer mensen die hulp nodig hadden.
Toen ben ik samen met een aantal mensen uit onze gemeente en uit de Bethel gemeente in Drachten naar Californië afgereisd en we hebben daar geleerd hoe we middels een bijbelse route in de vorm van een programma mensen kunnen helpen om in alle omstandigheden zich vast te houden aan God.
We hebben het programma vertaald, we hebben het ons eigen gemaakt en we zijn gestart. In de loop van de jaren hebben honderden mensen het programma doorlopen en zijn geholpen van hun onzekerheid of boosheid, maar ook van grotere zaken als verslavingen of relatieproblemen.
Inmiddels zijn er in Nederland ca 30 plaatsen waar dit programma wordt aangeboden. Ik ben inmiddels voorganger geworden van Vrije Baptistengemeente "De Ontmoeting" in Veendam en bij ons hebben we ook elke woensdagavond een Celebrate Recovery bijeenkomst. Ook in Musselkanaal, Zevenhuizen en Groningen gebeurt dit. God werkt nog steeds krachtig.
Groeten, Henk Noordhuis