Van 23 november t/m 20 december 2020 maken we samen met alle Groningers onze provincie nóg vriendelijker. Dat gaan we doen met een heleboel kaartjes in de Grote RTV Noord Kaartenactie.

In de actieweken kun je een andere Groninger een kaartje sturen per post. Feliciteer iemand, steek een ander een hart onder de riem of verzend gewoon een vrolijke boodschap naar een andere
Groninger. Iemand die je goed kent, óf iemand die je helemaal niet kent. Bezorg een ander een fijn moment. Een klein gebaar met grote waarde.


Hoe werkt het?

1. Stuur een kaartje naar een bekende
Wanneer je iemand kent die wel een kaartje in de brievenbus verdient, kun je diegene gemakkelijk een RTV Noord kaart sturen met jouw boodschap op de achterzijde. Wij zorgen ervoor dat de kaart wordt gedrukt en wordt verzonden naar het juiste adres.

Of...

2. Geef iemand op voor post!
Je kunt er ook voor kiezen om een dierbare op te geven via de actiepagina. Je kunt iemand opgeven in de volgende vier categorieën:
1. Iets te vieren
2. Hart onder de riem
3. Beterschap
4. Vrolijke boodschap
Je vult de gegevens in van degene die je wilt aanmelden en deze persoon wordt direct gepubliceerd op onze actiepagina (uiteraard zonder adresgegevens). Daarna kunnen andere Groningers een kaartje sturen naar de persoon die je hebt opgegeven!

Of...

3. Stuur een kaartje naar een onbekende!
In plaats van een kaartje sturen naar een bekende, kan je er ook voor kiezen om een kaartje te sturen naar een van de opgegeven Groningers. Zo kan je iemand uit de provincie die je niet kent zomaar een hart onder de riem steken. Een klein gebaar, een groot geluk. Zo maken we onze provincie met elkaar nóg mooier.

 

Hoe werkt de opgave?

Bij het opgeven van iemand, kies je één van deze categorieën en vervolgens vertel je waarom jouw dierbare een kaartje verdient. Jouw verhaal wordt niet gepubliceerd online, maar komt wel binnen bij ons op de redactie. Elke dag zoeken we een mooi verhaal uit waar we aandacht aan besteden op onze kanalen.De spelregels

Om de kaartenactie tot een groot succes te maken, hebben we een paar kleine spelregels:
1. De eerste 5.000 kaarten worden gratis beschikbaar gesteld door RTV Noord. Wanneer de voorraad gratis kaarten op zijn, kun je voor 2,50 (incl. postzegel) een kaartje sturen
2. Kaarten kunnen alleen worden verzonden naar adressen in Groningen
3. Opgegeven dierbaren kunnen bij ons navragen wie ze heeft opgegeven. Wij verstrekken die gegevens dan aan ze.