RTV Noord Kennisteam

Word jij lid van ons RTV Noord Kennisteam? Wij zijn op zoek naar mensen die graag hun kennis en ervaring met ons willen delen. Dat helpt ons nog beter om goed onderbouwde verhalen te maken voor radio, televisie en online.

Leden van het Kennisteam weten als geen ander wat er leeft en speelt in onze provincie. Dat kan vanuit je beroep zijn, als bakker, advocaat of ecoloog. Maar ook als verzamelaar van oldtimers, tennisfanaat of liefhebber van vogels.

We zijn niet zozeer op zoek naar meningen, maar naar kennis. Iedereen is welkom.

Wat doet het Kennisteam?
Als jij je opgeeft voor ons Kennisteam kan het zijn dat wij je benaderen met een vraag over jouw kennisgebied. Zeker als de actualiteit daartoe aanleiding geeft.

Maar belangrijker vinden wij dat als je iets meemaakt in jouw vakgebied dat interessant is, je dat ook aan ons doorgeeft. Een ontwikkeling in jouw kennisgebied kan namelijk ook belangrijk zijn voor ons als journalistieke organisatie.

Met jouw kennis kunnen wij betere (achtergrond)verhalen maken en ontwikkelingen beter duiden. Denk je 'Dat moet RTV Noord zeker weten'? Schroom niet en neem contact met ons op!

Meld je aan voor het Kennisteam!
Wil jij je aanmelden voor ons Kennisteam? Vul dan onderstaand formulier in. Na aanmelding kan het zijn dat Marion de Vries of Egbert Minnema - onze Kennisteam-redacteuren - jou eenmalig benaderen om de opgegeven informatie met jou door te nemen.