FC Groningen verliest met 4-2 van Partizan

BELGRADO - FC Groningen heeft donderdag in het toernooi om de Uefa Cup met 4-2 verloren van Partizan Belgrado.FC Groningen kreeg in de Servische hoofdstad al na vier minuten spelen een strafschop tegen. Deze was niet verdiend. Predrag Lazic liet zich vallen, nadat hij in aanraking was gekomen met Gibril Sankoh. Nenad Marinkovic benutte de strafschop.
In de zeventiende minuut maakte Bojan Zajic er 2-0 van, na een fout op het middenveld van FC Groningen. Marinkovic scoorde vlak voor rust de 3-0.
Na de pauze, in de 58ste minuut, zorgde Mark-Jan Fledderus voor de 3-1. De Serven waren echter nog niet klaar: Zajic schoot in de negentigste minuut de 4-1 binnen. In de extra tijd wist Luis Suarez nog de 4-2 in de wacht te slepen. De return is op donderdag 28 september in de Euroborg.