BV Veendam blijft meedoen in Jupiler League

OSS - BV Veendam blijft goed meedoen in de Jupiler League. De ploeg van Joop Gall won vrijdag de uitwedstrijd tegen TOP Oss met 3-0.
BV Veendam profiteerde in de eerste helft van twee missers in de verdediging van TOP Oss. Als eerste liet keeper De Vogt van TOP een afstandsschot van Erwin Buurmeijer knullig door de benen glippen.
Na een half uur scoorde Buurmeijer opnieuw na een misverstand in de Brabantse defensie. Aan het begin van de tweede helft werd het al snel 3-0 door Bizimana. Daarna kon Veendam de wedstrijd zonder problemen uitspelen.
De Oost-Groningers staan nu zesde in de Jupiler League met 44 punten uit 26 duels. In de vijfde periode gaat de ploeg van Joop Gall samen met nog drie andere clubs aan de leiding.