Winst voor Viboa en Holwierde

WINSUM - Viboa uit Winsum heeft dinsdagavond thuis de inhaalwedstrijd in de Eerste Klasse E tegen SJS uit Stadskanaal gewonnen met 2-0.
De ruststand was 1-0. Neil Judkins en Robert Pol maakten de doelpunten. Tien minuten na rust moest SJS met tien spelers verder, omdat Johan van Klinken rood kreeg wegens commentaar op de leiding. Viboa staat vierde met 32 punten uit 20 wedstrijden; SJS staat tiende met 16 uit 19.
Holwierde won de inhaalwedstrijd tegen Leeuwarder Zwaluwen met 3-0. Raphael Tuankotta, Ferdi Gorgülü en Regilio Holder waren de doelpuntenmakers. Ook Holwierde speelde een deel van de wedstrijd met tien man. Andy Pawirosastro werd vroeg in de tweede helft uit het veld gestuurd. Holwierde staat op de zesde plaats met 29 punten uit 18 wedstrijden.