Leekster Eagles rolt Avanti op

LEEK - Leekster Eagles heeft zaterdagavond met ruime cijfers gewonnen van Avanti uit Stiens. Het werd in Leek 7-2 in het voordeel van de ploeg van coach Marino Pusic.
Binnen vijf minuten namen de Leeksters al een 2-0 voorsprong door treffers van Handrit Hoxhaj en Duminda Menting. Oud-Eagles speler Freddie van de Velde scoorde tegen, maar opnieuw Hoxhaj en Mo Bouraarassi zorgden voor een ruststand van 4-1.
Toen Duminda Menting in de eerste minuut na de pauze de 5-1 liet aantekenen was de wedstrijd gespeeld. Yasin Erdal scoorde nog twee keer uit een tienmeter trap voor de thuisploeg. Leekster Eagles staat zesde in de zaalvoetbal topdivisie met 21 punten uit 14 wedstrijden. Het gat met de nummer vier, FC Marlène, is vier punten met nog vier duels op het programma. De eerste vier ploegen plaatsen zich voor de play-offs.