Klinkende zege voor Be Quick

OLDENZAAL - Be Quick uit Groningen heeft maandagmiddag een uitstekende zege geboekt op Quick '20. Het werd in Oldenzaal 4-1 voor Be Quick. Willem Lanjouw scoorde drie keer.
Be Quick herstelde zich van van een aantal mindere wedstrijden. Door vanaf het begin inzet en beleving te tonen speelde de ploeg van trainer Marcel Groninger een prima wedstrijd. Lanjouw opende na een kwartier spelen de score. Daarna haalde doelman Christian Kjosas een onwaarschijnlijke bal uit de kruising en bracht Martijn Bosman een keer redding op de doellijn.
Na de pauze liep Be Quick uit naar een 4-0 voorsprong. Lanjouw was in de 60e en 65e minuut nog twee keer succesvol. Vijf minuten later scoorde Raymond Bolt op aangeven van Lanjouw. Kort voor tijd redde de thuisploeg nog de spreekwoordelijke eer.
Be Quick staat op de zesde plaats in de Hoofdklasse C met 32 punten uit 21 wedstrijden.