Jong FC Groningen verliest in Euroborg

© Jane Wessels / Acta Fotografie
GRONINGEN - Jong FC Groningen heeft dinsdagavond in de Euroborg met 3-1 verloren van Jong PSV.
Voor zo'n 3000 toeschouwers speelde Jong FC Groningen één van de mindere wedstrijden van het seizoen. De thuisploeg had wel een veldoverwicht, maar de scherpte ontbrak vaak in de duels. Voor de pauze ontstonden weinig kansen, maar Darryl Lachman slaagde er wel in om de score na een hoekschop te openen in de 37e minuut. Dat was ook de ruststand.
In de tweede helft bleef de wedstrijd aanvankelijk in balans, maar vanaf de 58e minuut ging het mis. Eerst scoorde Vukovic de 1-1 via een door de muur veranderde vrije trap. Twintig minuten later tikte Marcellis een bal bij de tweede paal binnen. Tussendoor miste Dennis Krohne de enige vrije schietkans van Jong FC Groningen na de pauze. De ploeg van trainer Erwin van de Looi ging wel risico's nemen, maar kansen bleven uit. Kort voor tijd werd het nog 3-1.
Jong FC Groningen blijft op de zesde plaats staan in de Beloften Eredivisie met 33 punten uit 22 wedstrijden.