O-N blijft koploper in de eerste klasse E

GRONINGEN - Oranje Nassau blijft op kampioenskoers in de eerste klasse E.
ON won de uitwedstrijd tegen Drachtster Boys met 1-0 door een doelpunt vlak voor tijd van Jaap Jacobs. Het verschil met nummer twee ONS Sneek blijft drie punten, want ook de Friezen wonnen. Zij waren met 3-0 te sterk voor Noordscheschut.

Holwierde

Holwierde verdiende tegen HZVV een punt, maar de gasten gingen effectiever om met de kansen. Holwierde verloor met 3-0.

CVVB

CVVB heeft belangrijke punten gepakt in de strijd tegen degradatie. Thuis werd nummerlaatst FC Meppel met 2-1 verslagen in een 'rode' wedstrijd. Zo kreeg Angelo Kulker van CVVB rood wegens natrappen en trainer René Wollerich kreeg rood voor commentaar op de leiding. Ook FC Meppel haalde het einde niet met 11 spelers, Jos Bonte kreeg eveneens rood. Voor CVVB wisten Bart Apotheker en Jake Smit te scoren.

Grijpskerk/The Knickerbockers

Grijpskerk speelde met 1-1 gelijk tegen The Knickerbockers. De studenten kwamen in de eerste helft op voorsprong via Hugo Odding. Vlak na rust maakte Hendrik Jan Smit gelijk.