Nic. delft onderspit tegen PKC

PAPENDRECHT - De korfballers van Nic./Alfa-College hebben zaterdagmiddag ook de derde wedstrijd in de kampioensgroep van de veldcompetitie verloren. In Papendrecht was PKC met 24-20 te sterk.
In de eerste helft ging de wedstrijd gelijk op. Voor de rust zette Nic. een goede serie neer en door een treffer van Annelies Schuitema gingen de Groningers de rust in met een 13-12 voorsprong. Ook na de pauze bleef Nic. lang op voorsprong staan. Met nog tien minuten te spelen stond de ploeg van coach Mike Vlietstra door een paar mooie scores van Jeroen Dolfing met 16-14 voor. Hierna kwam PKC sterk opzetten en moest Nic. het conditioneel afleggen.
Topscorer aan de kant van Nic. was Jeroen Dolfing met 7 treffers. De Groningers staan vierde en laatste in de veldcompetitie met nul punten uit drie wedstrijden.