Een simpel gebaar, dat voor even verbindt. Drie letters waarmee iets nieuws begint. 
Misschien wel ons mooiste woord. Samen zijn wij Noord.

Moi!

Misschien hoor je het de hele dag of begint jouw gesprek ermee. In de buurtsuper of op de Grote Markt. Moi! Moi eem! Moi mien jong! Ah moi! Een vriendelijke Groningse groet, de start van een gesprek. Van jouw nieuws delen met een ander. Ook bij RTV Noord hoor je het veel. 

Dit voorjaar voert RTV Noord een vriendelijke campagne om elkaar meer te groeten. Om jouw nieuws te delen met een ander en om eens met iemand in gesprek te gaan die je niet kent. Zomaar, omdat je beide Groninger bent. Want samen zijn wij Noord.

De MOI-ambassadeurs

Je gaat de ‘MOI!’ overal terugzien. Bij deze campagne worden namelijk naast de reguliere media, ook grote borden ingezet die tijdelijk op huizen hangen in de hele provincie. De borden hangen bij zo’n 500 Groningse gezinnen, bij de ambassadeurs van onze ‘MOI’!

Meedoen?

Doe je mee met de sympathieke ‘MOI!’ campagne? Dat is heel simpel! Groet een ander eens op straat. Ga in gesprek en deel jouw nieuws. Deel je nieuws ook vooral met RTV Noord. Als jij het belangrijk vindt, vinden andere Groningers dat wellicht ook. We staan je graag te woord! Via deze pagina vind je alle verslaggevers, onze e-mailadressen en social media accounts.

Heb je vragen of opmerkingen over de ‘MOI’ campagne? Dan mag je mailen naar moi@rtvnoord.nl. Bedankt en moi!