Een simpel gebaar, dat voor even verbindt. Drie letters waarmee iets nieuws begint. 
Misschien wel ons mooiste woord. Samen zijn wij Noord.

Moi!

Misschien hoor je het de hele dag of begint jouw gesprek ermee. In de buurtsuper of op de Grote Markt. Moi! Moi eem! Moi mien jong! Ah moi! Een vriendelijke Groningse groet, de start van een gesprek. Van jouw nieuws delen met een ander. Ook bij RTV Noord hoor je het veel. 

In april wil RTV Noord een vriendelijke campagne voeren om elkaar meer te groeten. Om jouw nieuws te delen met een ander en om eens met iemand in gesprek te gaan die je niet kent. Zomaar, omdat je beide Groninger bent.  

Vanaf april ga je onze ‘MOI!’ overal terug zien! Daarvoor hebben we jouw hulp nodig. Bij deze campagne worden ‘makelaarsborden’ ingezet, die tijdelijk op huizen worden gehangen. Sta jij er voor open om eigenlijk elke dag mensen te groeten, zelfs zonder dat je er daadwerkelijk bij hoeft te praten? Help ons dan mee en maak kans op leuke prijzen!

Wat is de bedoeling?

We zoeken ongeveer 500 Groningers die een ander willen groeten. Letterlijk! Aan jouw huis wordt twee weken lang een bordje gehangen met de enige echte 'Moi' erop! Zichtbaar voor voorbijgangers. Een teken van Groningse nuchterheid en vriendelijkheid. Natuurlijk is het bijdragen aan zo'n boodschap al mooi, maar los daarvan maak je kans op leuke prijzen tijdens de actieperiode én nodigen we je uit voor een rondleiding bij RTV Noord!

Onder alle deelnemers worden o.a. kaartjes verloot voor een dagje uit, dinerbonnen en theaterbonnen. Als je meedoet, hoor je hier natuurlijk meer over. Wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar woudeveldhuis@rtvnoord.nl. We zien je aanmelding graag voor 25 maart tegemoet!