Café Martini uur langer op Radio Noord

GRONINGEN - Het Radio Noord-programma Café Martini krijgt er met ingang van komende zaterdag een uur bij. De Noord 19, de hitlijst van RTV Noord gaat op in Café Martini.
Presentator Eric Bats is blij met de zendtijduitbreiding: "Het is een mooie week voor de Groninger cafés. Er heerst al feeststemming door de versoepeling van het rookverbod in kleine kroegen en nu krijgt het gezelligste café van de Nederlandse radio er ook nog een uur bij. Geweldig toch?!".
Samen met zijn kastelein Jack Westers brengt de presentator op zaterdagmiddag het ultieme weekendgevoel. Leuke muziek en het populaire spel Woordwissel vormen de basis. Daarnaast ontstaan er vaak hilarische gesprekken met luisteraars en krijgt regionaal muziektalent een podium.
Afgelopen zaterdag presenteerde Remy van Mannekes voor het laatst de Noord 19. De eigenzinnige hitlijst van Groningen blijft gewoon bestaan en zal in verkorte vorm te horen zijn.
Bats is blij dat de Noord 19 opgaat in Café Martini: "Ik heb altijd iets met hitlijsten gehad, al is het tegenwoordig natuurlijk niet meer zoals het vroeger was. Voor de regionale artiest is het leuk dat een dergelijke lijst blijft bestaan".
Café Martini, vanaf 6 november iedere zaterdag van 14.00 tot 18.00 uur op Radio Noord.